Хто з нас у дитинстві не хотів зловити момент, коли Дід Мороз приносить подарунки під ялинку? Адже якби все вийшло, можна було стати свідком справжнього дива.

І нові технології дали сучасним дітям можливість втілити свою мрію. Проте є інша сторона медалі і вона зовсім не хороша.

Так хлопчик напередодні Різдва встановив під ялинкою iPad, на який сподівався зняти появу Санта-Клауса.

І, можна сказати, істоту, що залишає "подарунок", зафіксувати на відео дійсно вдалося! Правда, на камеру потрапив не зовсім той Санта-Клаус, якого чекав хлопчик. Запис в Twitter набрав 9,4 млн переглядів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Відео виклала на своїй сторінці в Twitter користувачка під ніком Intolisa. Ролик зняв її семирічний брат.

Вже у другій частині перед камерою кілька разів пробігає собака родини, яка, в кінцевому підсумку, зупиняється під ялинкою прямо перед об'єктивом камери, щоб залишити хлопцеві свій подарунок на Різдво.

Схоже, хтось дуже погано поводився в 2018 році. Що тепер думає дитина про реальність Санта-Клауса — невідомо.

Користувачі прийшли в захват від побаченого і відразу стали розповідати, наскільки відео виявилося для них веселим.

Один з користувачів згадав фільм "Один вдома 2: Загублений у Нью-Йорку" і зазначив, що фраза "З Різдвом тебе, брудна тварина!" ще ніколи не була більш точною.

Деякі зазначили, що домашній вихованець не випадково опинився в потрібному місці і саме в той момент. На думку користувачів, Санта-Клаус дізнався про камеру, а тому вирішив пожартувати таким чином над хлопцем.

Нагадаємо, британець з міста Баррі після смерті залишив дочці сусідів різдвяні подарунки на найближчі 14 років.

Як повідомляв портал "Знай.uа", австралійка Крісті Новак б'є всі рекорди. Жінка витратила на сюрпризи для дітей більше двох тисяч доларів (близько 54 тисяч гривень). Вона купувала їх впродовж останніх місяців.

Також "Знай.uа" писав, жителю США донька подарувала подарунок, який змусив його плакати. Від щастя, від туги, від болю, від захоплення, від любові і переповнених емоцій. Дівчинка вручила улюбленому батькові іграшкового ведмедя. У ньому було вбудоване голосове послання, на якому записаний голос його покійної матері.