В один казковий вечір 2 грудня 1898 року маленька 5-річна дівчинка на ім'я Марджорі написала лист Санта Клаусу. На жаль, воно так і не дійшло до адресата, але збережеться у віках.

Так написаний олівцем лист випадково знайшовся в книзі, яку здали в благодійну лавку. Про це повідомляють британські ЗМІ.

Марджорі підписала лист — 2 грудня 1898 року, а також вказала адресу — вулиця Еніс-роуд у Істборні, на півдні Англії. Дівчинка попросила іграшкових качок і курчат, панчохи, м'ячик і стрічку для кішки Кіттікінс.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Співробітниця магазину Лілі Бірчелл, чий тато знайшов лист, сказала, що хотіла б знайти нащадків родини Марджорі і повернути їм лист.

"Це так зворушливо, і в Різдво якраз таке і чекаєш - віру у диво", - каже Лілі.

Але знайти нащадків маленької Марджорі виявилося непросто. Про автора листа відомо лише, адресу та ім'я.

Наразі відомо, що Марджорі жила в Істборні на вулиці Еніс-роуд. Лілі з батьком спробували знайти інформацію про мешканців цієї вулиці.Не виключено, що частина міста піддалася бомбардуванню у час війни, а потім була повністю перебудована.

Лист Марджорі Санта Клаусу поки виставлено у вітрині іграшкового магазину в місті Кентербері, для тих, хто продовжує вірити в чудеса.

До речі, сучасний 6-річний хлопчик вразив своїм нестандартним листом до Санти.

У своєму листі хлопчик написав, що списки поганих і хороших дітей насправді порожні. Незважаючи на те що школяру всього шість років, він не став просити іграшки, а звинуватив Санту в нікчемності його життя.

"Санта, я пишу тобі тільки через те, що нас попросили зробити це на уроці. Знаю, що твій список поганих дітей порожній. І хороший список порожній. І твоє життя порожнє. Ти не знаєш, які проблеми у мене в житті. Поки! З любов'ю ... Я не скажу тобі моє ім'я "

Нагадаємо, Новий рік і Різдво – свята, які прийнято проводити в сімейному колі. Щоб прикрасити та урізноманітнити вечора під час насичених канікул, можна підібрати цікаві фільми.

Як повідомляв портал "Знай.uа", поліція Техасу в США заарештувала 31-річного чоловіка, який розповів дітям, що Санта-Клауса не існує.

Також "Знай.uа" писав, у німецькому місті Рот дітлахи більше не зможуть писати листи Санта-Клаусу і вішати їх на новорічну ялинку. Дивна заборона пов'язана з новими законами про конфіденційність в Європейському союзі.