Історією несправедливості поділився користувач Reddit з ніком CheapSwedishChair. Найприкріше, що таку підставу влаштувала рідна мати.

На прохання матері він купив дорогу іграшку для молодшого брата, але в підсумку посварився з нею, а брат залишився ображеним. Хоча для цього не було жодних причин. Але про все по порядку.

Реддитор і його рідні живуть в різних штатах. Під час Чорної П'ятниці він купив для десятирічного братика ігрову консоль Nintendo Switch і відправив посилку на домашню адресу, щоб мама передала його подарунок. Але його план не спрацював.

Так на різдвяні свята хлопець відправив молодшому братові дорогий подарунок – ігрову консоль, проте мати подарувала її зі словами "Це від Санти".

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Тепер вона вимагає від нього справжнього подарунка і звинувачує в тому, що він зовсім не думає про братика.

Різдво йшло як треба, але якось вранці мені зателефонувала мама, щоб запитати, скільки у мене є грошей і чи можу я надіслати їй 60 доларів на поїздку брата в океанаріум. Я нагадав, що витратив 300 доларів на новенький Nintendo і що вона не повернула мені колишній борг. І тут мама сказала голосно, спеціально, щоб брат почув: "Консоль подарував Санта, океанаріум повинен був стати окремим подарунком, а ти зовсім не думаєш про свого брата". Я відмовив їй у грошах і повісив трубку.

Тепер хлопець боїться, що його молодший брат сильно образився і вважає його зрадником. І виною тому тільки те, що він в десять років продовжує вірити в Санта-Клауса.

Мій маленький брат думає, що я йому нічого не подарував на Різдво, і все тому, що у моєї мами росте десятирічна дитина, яка продовжує вірити в Санту.

Після тієї розмови минуло кілька днів, але гнів не вщухає. Крик душі вийшов в топ публікацій з 50 тисячам апвотов.

Користувачі порадили розповісти все братові і перестати позичати гроші мамі.

"Десятирічні діти знають, що Санти не існує. Ваш брат просто прикидається".

Користувачі мережі вважають, що постійно вимагати гроші від сина — ознака нездорових відносин.

"Так вона думає, що ти банкомат! Плюнь на це! Розкажи все братові"; "Зіграйте за її правилами: зателефонуйте братові і запитайте, як йому ваш подарунок"; "Якщо він не повірить — надішліть фото чека".

Після реддитор додав в пост, що він все-таки подзвонить сім'ї з привітаннями 31 грудня, а у кінці січня приїде в гості. І припускає, що це будуть "ще ті веселощі".

Нагадаємо, як встигнути зробити всі справи до Нового року.

Як повідомляв портал "Знай.uа", це найкрутіші ідеї для подарунків на Новий рік!

Також "Знай.uа" писав, як загадати бажання на Новий рік, щоб воно точно збулося.