Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу "Х-фактор" і Celebrity Big Brother, порноактриса Хлоя Кхан активно веде свою сторінку в Instagram. Варто зазначити, що у дівчини вже 1,5 млн фоловерів, яких знаменитість радує оголеними знімками і жаркими відео.

Так, в цей раз Хлоя Кхан показала відверте відео, на якому позує в яскравому спокусливому купальнику на яхті. Дівчина проходжується по палубі величезної яхти, яка повільно розтинає воду. Модель знята на весь зріст, вона крутиться перед камерою, демонструючи силіконову красу зі всіх ракурсів. Її волосся розпущене і майорить на вітрі, а на обличчі яскравий макіяж. Шанувальники також помітили татуювання на тілі Хлої.

У підписі до відео Хлоя Кхан написала: "Вам подобається моє бікіні від @modaminxswim?". Шанувальники пишногрудої моделі не залишилися байдужими до її нової публікації і почали активно обговорювати це відео. Багатьом воно сподобалася, і вони засипають Хлою компліментами в коментарях. Але є і ті, хто не в захваті від її силіконової краси.

"Чудова дівчина", "Це красиво", "Просто приголомшлива", "Занадто гаряче", "Ти прекрасна у всьому, але найбільше мені подобаються очі – вони чарівним чином контролюють мій розум", "Ви вражаєте", "Може бути, ви повинні освоїти ще одну професію, показувати жінкам, як ви тримаєте своє тіло в ідеальному стані? Уроки макіяжу, і все таке", "Ви виглядаєте так, як ніби ви втрачаєте вагу/об'єм в стегнах, сідницях і скрізь, крім цицьок! Ні, ви вже досить маленька!", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що Хлоя Кхан вийшла в люди тільки в прозорому ліфі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що величезні груди Хлої Кхан випали з невидимого костюмчика.

Також портал "Знай.uа" писав, що величезні кулі Хлої Кхан вистрибнули з топіка прямо на вулиці.