24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Цього разу Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася у відвертому образі і спокусливій позі. Для фотосесії Альона Омович одягла чорний шкіряний комбінезон. Пікантності цьому фото додає те, що дівчина розстебнула блискавку вбрання в зоні декольте, оголюючи величезні силіконові груди.

Одну руку Альона поклала на груди, притримуючи комбінезон, а другою фотографує себе в дзеркало. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж, вона не дивиться в кадр. У підписі до фотографії модель написала: "Ідеальний варіант одягу для мене, чорна шкіра. Комбез @lior_boutique". Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі. Дуже хтиві пишуть не дуже пристойні коментарі під фото Омович, хоча з іншого боку, а чого вона чекала, публікуючи таке фото.

"Що за смуга між грудьми?", "Теж люблю чорну шкіру", "Чорна пантера", "Альона, у тебе на руках червона нитка?", "Привіт, може потрах*ємся?", "У Київ-граді нині такі прекрасні дівчата", "Відмінні імплантати, класно виглядають", "А наяву ти ще прекрасніша", "Сексуальна", - пишуть шанувальники в коментарях до фото Альони.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.