Днями житель Нью-Йорка застав зненацька білку-товстушку, що поїдає на дереві яєчний рулетик. Він зняв відео і виклав його в мережі Twitter. З тих пір пухнаста білка завоювала серця користувачів соцмереж.

Американці назвали гризуна з сумнівним раціоном символом нового року. Адже вона, як і багато людей любить смачненько поїсти. І Не кожен житель Нью-Йорка наважується сісти на дієту під новий рік. Білка, нещодавно була помічена на дереві в Нью-Йорку, не гаяла часу марно на всяку здорову їжу, і з задоволенням з'їла яєчний рулетик.

Трохи більше ніж за добу, відео набрало більше 700 000 переглядів і 5000 поширення.

Як зауважив автор відео Whatisny, можливо тварина вкравла цю їжу в одному з вуличних кіосків. Тварина майстерно розправляється зі здобиччю, завбільшки майже як пів білки.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Автор також зауважив, що судячи з габаритів гризуна, не схоже на те, що це її перший яєчний рулет.

Як повідомили Нью-Йоркські ЗМІ, якщо ви зіскочили зі своєї дієти і замовили шкідливий фастфуд, знайте, що ви не самотні.

Дивіться чарівне і однозначно нью-йоркське відео нижче.

Поки Америка захоплюється білкою-ненажерою. Японія збожеволіла через бюст білки.

В один сонячний день, в зоопарку Інокасира в Токіо один японець зробив фотографію милою білочки і розмістив її у своєму Твіттері. Він спочатку і не підозрював, яку популярність знайде ця фотографія. Навряд чи він дивився саме на пишний "бюст" тваринки, однак під фотографією стали з'являтися численні коментарі, де користувачі помічають видатні "форми" у гризуна.

Потім і сам японець пожартував, назвавши білку "надзвичайно сексапільною". Фото набрало понад 45 000 репостов, а в соцмережах утворився цілий фан-клуб лісової Памели Андерсон. Білячі "груди" опинилася в центрі уваги швидше, ніж її мила мордочка!

Більшість порівнювали білку з Клариссою - дівчинкою-бурундучком, в яку закохані герої відомого мультсеріалу "Чіп і Дейл.

Нагадаємо, це найдивовижніші гібридні тварини, яких начебто не існує.

Як повідомляв портал "Знай.uа", кумедний хаскі знайшов собі хижого друга, їх гра в догонялки привела соцмережі у захват.

Також "Знай.uа" писав, людству показали знімки тварин в утробі матері.