Неймовірно красива продавчиня на ринку в Тайвані, привернула увагу тисячі користувачів інтернету, адже складно уявити, що така мила дівчина працює на ринку. Фото та відео "найпрекраснішої продавчині риби" швидко розлетілися мережею.

Користувач фейсбуку поділився фотографіями, на яких молода дівчина у фартусі і рукавичках стоїть за ринковими прилавком, повідомляє Apple Daily. Продавщиця спритно управляється з рибою, обробляючи її і відпускаючи людям у черзі. Але все ж, не віртуозне звернення з морепродуктів привернуло загальну увагу, а краса дівчини.

Користувачі мережі запостили фотографії з коментарями про те, що хочуть тепер купувати рибу виключно на цьому ринку. А деякі намагалися вивідати, як же знайти прилавок, за яким стоїть такий ангел.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Красуню також зняли на відео.

Якщо ви вже купуєте квитки в Тайвань і збираєтеся розшукувати ринок, на якому працює настільки прекрасна дівчина, то не поспішайте. Коли красуня стала популярною в інтернеті і на тайванському телебаченні, журналісти з'ясували, що вона ніяка не продавчиня.

Насправді дівчина, яку звуть Ліу Пеньпень, працює моделлю і танцівницею, а за рибним прилавком зазвичай працює її мама.

Як повідомила мати Ліу виданню Shanghaiist, її дочка дуже турботлива і кожен раз, коли випадає можливість, вона приходить на ринок і стежить за тим, щоб мама не переробила. Але при цьому іноді переробляє сама. Правда, як модель, а не продавщиця.

На бізнес-сторінку дівчини в facebook підписані більше 60 тисяч чоловік. Туди вона викладає фотографії зі зйомок, так і випадкові кадри з життя.

Ліу заробляє не тільки моделінгом, але і тим, що танцює на різних заходах, що проходять в Тайвані.

Після того як фото і відео Ліу розлетілися інтернетом, дівчина написала пост у фейсбуці і подякувала всім за підтримку.

我是阿澎....哈哈><謝謝大家的支持.....我明天八點半早上,會在社頭市場幫家裡忙🤪🤪請大家找我要去粉專喔🙋🏼🙋🏼🙋🏼🙋🏼 https://m.facebook.com/bcbcbabe1985/

Geplaatst door 劉芃芃 op Woensdag 5 december 2018

Дякую за вашу підтримку… Завтра я буду допомагати своїй сім'ї на ринку в 8:30 ранку. Будь ласка, знайдіть мене.

І, звичайно, на наступний день прилавок з рибою був найбільш відвідуваним місцем на ринку. Люди знімали Ліу на телефони і розпитували її про роботу і особисте життя. Дівчина сказала, що допомагає матері з 13 років і трохи поскаржилася на велику кількість гостей.

Якщо чесно, більшість людей зараз зайняті тим, що мене знімають. Краще б купили рибу у моєї мами!

Нагадаємо, у Книгу рекордів Гіннеса потрапила найстаріша повія у світі. Незважаючи на всі заборони і закони.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 99-річна жінка за 2 роки пошила 840 комплектів одягу для нужденних африканських дітей.

Також "Знай.uа" писав, британка Софі Мішель захопилася створенням досить незвичайного відео. Дівчина заробила 60 тисяч фунтів стерлінгів, це більше двох мільйонів гривень, за рік за допомогою своїх відео.