Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує в душі, вона сфотографувала себе в дзеркало. Ліндсі прикрила голе тіло світлим халатом, і то не до кінця. Шанувальники моделі можуть роздивитися величезний бюст дівчини, адже вона без білизни. Волосся Пелас розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на її обличчі немає макіяжу.

У підписі до фотографії Ліндсі Пелас жартівливо написала: "У 2019 році я буду вести себе… LOL JK". Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло. Прихильницям дуже подобається доглянуте волосся Ліндсі, а хлопці в захваті від її значного бюста.

"Ти мені дуже подобаєшся. Я з задоволенням би одружився на тобі", "Ти чудово виглядаєш", "Пристойні цицьки", "Ви гарно виглядаєте", "Ти така красива", "Ви виглядаєте чудово", " Груди ідеальні", "Не забудь ніколи – ти неймовірна", "Вони такі великі, а вона виглядає такою худою", "Ідеальна жінка", "Чудово, красиво, дуже мило. Ангел, я так сильно тебе люблю", "Ви дійсно приваблива", "Гарні груди", "Боже мій, ти прекрасна", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.