24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Цього разу Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася у відвертому образі і спокусливій позі. Для фотосесії Альона Омович одягла коротенький чорний топік, який ледь прикриває її величезні силіконові груди. Також на ній чорні лосини з жовтим поясом, які підкреслюють тонку талію і плоский живіт моделі. Волосся дівчина розпустила, і воно спадає на плечі, а на її обличчі легкий макіяж. Омович якось неприродно склала одну руку, а другу витягла.

У підписі до фотографії Альона Омович написала: "У мене зламалися ваги. Як думаєте скільки я важу зараз? Робимо ставки". Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі. Дуже хтиві пишуть не дуже пристойні коментарі під фото Омович, хоча з іншого боку, а чого вона чекала, публікуючи таке фото.

"Не перегинай палку, будь ласка", "36 з імплантатами", "Красиве тіло", "Невже менше 43 кг?", "То скільки?", "Красива жінка", "Коли улюблений топ з другого класу залишився і шкода викидати", "Класно", "Моя худенька", "Зовсім мало, судячи з фото. 43?", "Скільки?", "Альон, а ти взагалі спортом займаєшся? Чи тобі просто з народження дістався цей предмет всього хотіння (це я про фігуру в цілому)?", "Животик, стегна і талія супер", - пишуть в коментарях до фото Омович.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.