Традиції святкування Різдва включають в себе не тільки певні страви на святковому столі, але ворожіння та проведення ритуалів, які принесуть в сім'ю багатство, благополуччя і щастя. Вважається, що це магічне час вищі сили допомагають всім, хто просить.

Ритуал "Чарівні монети" для залучення фінансів і благополуччя

Цей ритуал допомагає вам отримати бажаний достаток і залучити фінансову удачу в будинок. Проводити його потрібно, коли вся родина збереться за святковим столом.

Під час приготування куті потрібно покласти в неї золоті монети. Під час трапези кожен повинен з'їсти по ложки головної різдвяної страви і взяти собі монетку і покласти її під свою тарілку. У цей момент можна загадати бажання або візуалізувати матеріальні блага, про які мрієте.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

До закінчення вечері покладіть монетку в свій гаманець або кишеню і не розлучайтеся з нею до наступного Різдва. Цю монету можна витрачати і розмінювати, тоді вся родина буде жити в достатку.

Ритуал для виконання бажань на 40 днів

Вранці 7 січня відразу не піднімаючись з ліжка, загадайте своє найзаповітніше бажання. Постарайтеся його подумки описати в дрібницях, візуалізуючи кожну деталь.

І так слід робити протягом сорока днів. У ці дні вищі Сили допомагають виконувати найпотаємніші бажання. На сороковий день вийдіть на вулицю і нагодуй птахів хлібними крихтами (їх можна змішати з зерном).

Малювання ангела для виконання бажань

Цей ритуал вважається дуже дієвим, якщо все виконати правильно. Яких-небудь художніх навичок від вас не вимагається. Головне - правильний настрій і збереження таємниці, щоб бажання здійснилося.

Так, у різдвяну ніч візьміть аркуш паперу і намалюйте ангела. Важливо зробити це з першого разу, перемальовувати ангела не можна, навіть якщо він не дуже красиво вийшов, на вашу думку. Виріжте фігурку.

Потім загадайте бажання і намалюйте ангелу одне очко (другий дорисуете, коли ваш посил буде виконаний). Сховайте фігурку янгола так, щоб її ніхто не знайшов.

Нагадаємо, Святвечір 6 січня: історія та традиції християн. напередодні Різдва молодь ходить по домівках і співає колядки.

Як повідомляв Знай. ua, Різдво Христове: найсильніші молитви для залучення удачі і фінансів. Молитва діє особливо потужно в церковні свята.

Знай. ua писав, що Різдвяний святвечір 2018: традиції і прикмети православного свята. У переддень Різдва прийнято класти на стіл пучок сіна.