"Зелений" спосіб життя стає все популярнішим, все частіше з'являються веганські лавки, а ресторани вводять вегетаріанські позиції в меню.

Тим не менш більшість, хто багато років харчувався рослинною їжею і замислювався про етичні питання, все ж повертаються до м'яса і продуктів тваринного походження.

Голландка на ім'я Крістел (Kristel) на собі продемонструвала зміни свого фізичного стану після відмови від веганства. Повідомляє Хвиля.

Публікація в її Twitter-акаунті двох порівняльних фотографій стала новим аргументом у суперечці м'ясоїдів і веганів. Менш ніж за добу публікація набрала більше 33 тисяч лайків.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Зліва: веган майже 4 роки, з великою кількістю фруктів і овочів у раціоні (фотографія зроблена 2 місяці тому). Праворуч: 3 тижні вживання в їжу якісних продуктів тваринного походження (фото зроблено учора). Шкіра покращується, обличчя менш опухле. Але найкраще те, що мені більше не хочеться вмирати", — підписала Крістел фотографії.

Численні коментатори розділилися на два ворогуючих табори.

Одні продовжували підтримувати ідею веганства, інші — привітали Крістел з новим шляхом м'ясоїдства.

Останні стверджували, що людство багато тисяч років харчувалася м'ясом, а рослини — лише ресурс для отримання кисню в атмосфері.

Інші були категорично не згодні.

"Скажи це ченцям в Індії, які були вегетаріанцями тисячі років. Якщо майбутнє буде таким же, як минуле і сьогодення, ми повинні продовжити війни, хвороби, голод, а не тільки викликати сильний біль і страждання у братів-ссавців, які відчувають і розуміють все, як ми", — написав один з прихильників веганства.

Хтось каже, що це дуже корисно і для здоров'я, і для планети в цілому. Інші стверджують, що від такої їжі одна шкода. Їсти чи ні м'ясо вибирати особисто вам, до того ж кожен організм індивідуальний.

Нагадаємо, дивовижна і зворушлива історія розлуки сталася в Америці. Напередодні свят, через 69 років розлуки, нарешті знайшли один одного матір і дочку, яких розлучили ще в пологовому будинку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінка протягом 27 років не їла нічого, крім необроблених фруктів, але при цьому відчуває себе краще, ніж всі завзяті м'ясоїди разом узяті.

Також "Знай.uа" писав, Девід і Сара Хеллер чекали свого первістка і мріяли лише про одне — щоб він народився здоровим. Але коли пара прийшла на УЗД їм повідомили, що у дитини лицьовій дефект — двостороння ущелина піднебіння та верхньої губи.