Чоловік з майбутнього, а саме з 2033 року прибув до Великобританії. Він записав відеозвернення, в якому розповів про події та відкриття, які чекають землян вже в найближчі 10 років.

Відповідний ролик з'явився на каналі"ApexTV" відеохостингу YouTube.

Чоловік розповідає, що науковий прогрес вже в наступні 10 років дозволить людям спілкуватися за допомогою телепатії і переміщатися в будь-яку точку світу за допомогою телепортації.

Вчені винайдуть технології переміщення в часі вже через 10 років і в цей же рік інопланетяни, які тривалий час спостерігають за Землею, перестануть ховатися.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Прибульці допоможуть людству перейти до нового етапу розвитку. Люди зможуть повною мірою скористатися можливостями штучного інтелекту і навіть винайдуть чіп, які допоможе "розігнати" мозок.

Вчені зуміють відтворити динозаврів, а також зробити деякі станції телепортації для швидких подорожей в будь-яку точку світу. Багаті отримають можливість створити свій ідеальний світ, де буде все, що душі завгодно.

З негативного: всі світові уми будуть боротися з перенаселенням, а також зміною клімату. Глобальне потепління не зможуть зупинити навіть технології інопланетян.

Окремо варто врахувати факт, що розвиток медицини дозволить забути про серйозні захворювання.

Нагадаємо, що випало на долю кожного знаку Зодіаку в 2019. Когось чекає велика нагорода, а хтось спіткнеться про власну гординю.

Як повідомляв Знай. ua, Пророцтва Ванги стають реальністю: на черзі Третя світова війна. Пророцтва Ванги збуваються одне за іншим.

Знай. ua писав, що астрологи назвали знаки зодіаку, які розбагатіють в 2019 році: дівчата, готуйтеся. Підставляйте кишені: доля готує вам чимало грошенят.