24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася у відвертому образі і спокусливій позі. За словами дівчини, вона сфотографувалася в салоні краси. Як не дивно, але для відвідування цього закладу Альона Омович наділа сині спортивні штани та білу футболку на закльопках, яка оголює її живіт. При цьому, під одяг модель не одягла бюстгальтер, тому видно її соски з пірсингом.

Альона фотографує себе на телефон у дзеркало, поклавши одну руку в кишеню штанів. Її волосся зібране у хвіст, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фотографії Омович написала: "Заїхала у мій улюблений @newlookkiev пофарбувати коріння. До речі, відкрився другий салон на Липках. Він дуже красивий, дивіться сторіс". Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі. Але більшість помітили сильну ретуш, яку модель, здається, навіть не намагалася зробити акуратно.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Звичайно фотошоп. Рука зігнута, палець стирчить із штанів, не зрозуміти якої довжини", "Що з жінкою?", "А що цицьки розпливлися в різні сторони?", "І без ліфчика?", "Рот не закривається. В ж*пу імплантати забула вставити? Зараз мега-ср*ки – модно. Треба йти в ногу з модою!", "Коли розтягла сісі у фотошопі", "Навіщо так палевно фотошопити?", "Чи це фотошоп, чи цицьки криві зробили. Господи, куди світ котиться? Це ж убозтво!", "Лєнка, ти не справжня, тебе немає. Ти померла, коли лягла під перший ніж хірурга", - пишуть розчаровані фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, українська Кардашьян запропонувала шанувальникам пограти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.