Американка Кетлін Брукс, проживає в місті Кардіфф, вже понад півстоліття є власницею автомобіля Volkswagen Beetle. За ці роки машина проїхала понад 560 000 кілометрів.

Volkswagen Beetle з'явився у американки ще в далекому 1966 році. З тих пір, як зазначає сама власниця, автомобіль став практично членом сім'ї, який не раз виручав її у важких ситуаціях. Автомобіль навіть отримав прізвисько - Енні.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Несподівано для Кетлін представники марки запропонували відреставрувати її маленького "Жука".

Жінка працює з хворими на рак молочної залози і пацієнтами, які зуміли перемогти хворобу, забезпечуючи їм відновлення, в тому числі косметичне. Сама вона теж тричі пережила рак грудей.

VW USA не зміг залишити без уваги цю зворушливу історію і багаторічну "дружбу" і влаштував для Кетлін Брукс справжнє різдвяне свято.

Деррік Хатамі, який є віце-президентом американського відділення Volkswagen, підкреслив, їх зачепила відданість американки своєму авто. Саме тому з його боку надійшла пропозиція оновити Beetle.

"Ми часто чуємо історії про відданих власників Volkswagen, але у Кетлін було щось особливе. Оригінальний Beetle допоміг нам запуститися в США. Цей екземпляр - не просто автомобіль. Це член сім'ї Кетлін. А після того як наші співробітники провели з ним стільки часу, Beetle став частиною нашої сім'ї", - говорить виконавчий віце-президент американського підрозділу Volkswagen Деррік Хатами.

Варто сказати, що робота була пророблена колосальна. У протягом 11 місяців американське представництво разом з заводом в Мексиці, де поки ще виробляються Beetle, займалися реставрацією машини. До робіт залучили близько 60 співробітників. До речі, сама машина була зроблена ще в Німеччині.

У цілому фахівці відреставрували 347 елементів і замінили майже 40 відсотків деталей.

Довелося попотіти, щоб знайти оригінальний відтінок фарби для "Жука". Автомобіль отримав нові дискові гальма. Магнітола теж сучасна, але стилізована під ретро-варіант. Двигун спочатку розібрали, почистили до ідеального стану, а потім знову зібрали.

Фахівці дуже старалися, навіть відновили наклейки, які власниця наносила на машину за роки експлуатації.

Головним завданням Volkswagen було зробити не музейний "Жук", а особистий автомобіль, на якому жінка могла б їздити ще довгі роки.

Оновлений варіант Volkswagen Beetle нагадує тепер маленький суперкар. Господиня авто просто в захваті від несподіваного подарунка.

До речі, незважаючи на цю казкову історію, Volkswagen вирішив в черговий раз припинити виробництво Beetle. У липні завод в Мексиці випустить останні екземпляри.

Нагадаємо, унікальний випадок стався в Індії, 65-річна жінка стала найстарішою в світі, яка зачала і народила дитину природним шляхом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 95-річна жінка сідає на шпагат. Вона поділилася секретами довголіття і відмінної фізичної форми.

Також "Знай.uа" писав, старенька вирішила проїхатися з вітерцем на крутій тачці, але повернула не туди.