У багатьох пар виникають суперечки на побутовому ґрунті, які часом призводять до розриву відносин. Не рідко через розбіжності, "хто помиє посуд", а "хто винесе сміття" подружні пари примудряються посвариться і тижнями не розмовляти. Але батьки геймера знайшли спосіб розбиратися з будь-якою проблемою за допомогою гри.

І багатьом варто взяти з цієї милої пари приклад, адже в їх відносинах повна ідилія.

Так користувач Reddit bork1138, син літньої пари, опублікував фотографію своїх батьків, які грають в гонки Mario Kart 64. Таким чином c 2001 року вони вирішують, хто буде заварювати і розносити чай або готувати вечерю. Так їм вдається уникати зайвих сварок і скандалів.

Батьки вже 18 років грають в приставку на бажання і це приносить їм величезне задоволення.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Хлопець каже, що приставка Nintendo 64 була його різдвяним подарунком в 1999-му, але незабаром батьки перехопили ініціативу.

Можливо, ви думаєте, що вони дотримуються теми пари і грають за Маріо і принцесу Піч, але ви помиляєтеся, адже минуло 18 років, а ці хлопці професіонали.

"Тато зазвичай грає за гриба Тоада, а мама – за Варіо або Йоші. Спочатку вони б'ються в режимі Гран-прі, а потім у Битву", – зазначає bork1138.

Їх влаштовує саме ця версія "Маріо Карта" навіть сьогодні, хоча вже давно є пропозиції сучасніше.

Вони знають всі секретні ходи, скорочення, паролі та хитрості аж до того, що домовилися їх не використовувати.

Варто відзначити, що коли історія і зображення почали набирати популярність в мережі, деяка частина користувачів засумнівалася в тому, що це все правда.

Тоді хлопець поділився ще однією фотографією, зробленою чотири роки тому. На ній можна побачити, як його батьки на схожих місцях грають у ту ж саму гру і той же самий режим Balloon Battle.

Нагадаємо, чим довше триває шлюб, тим менша кількість сварок і більше гумору у відносинах. За твердженнями американських психологів з Каліфорнійського університету Берклі, фінанси і діти складають труднощі тільки на початку подружнього життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 61-річна мешканка Брістоля готова заплатити 15 тисяч фунтів за копію весільного плаття своєї померлої матері, але з однією умовою.

Також "Знай.uа" писав, симпатична пара пенсіонерів на своєму прикладі довела, що змінити життя ніколи не пізно. Головне поставити ціль і йти до неї незважаючи ні на що. Сподіваємося їх історія надихне багатьох.