13-річний підліток з США Дамір Картер так сильно любить серіал Флеш, що готовий дивитися його днями на проліт. Батьки вже не раз лаяли хлопця і відбирали всі гаджети. Але одного разу його дике захоплення врятувало його життя і життя його матері. Про це пише WIVB.

Так одного вечора мати сказала Даміру, що час вирушати в ліжко, так як було вже пів на десяту вечора, підліток пішов до себе в кімнату, але продовжив дивитися серіал з телефону. Саме тому в годину ночі він не спав і почув якісь дивні звуки в будинку.

Спочатку Дамір думав, що вина шуму — кішка, яка перекинула речі. Він пішов подивитися, що сталося, і відчув запах диму в коридорі. Хлопець зрозумів, що почалася пожежа, і кинувся будити маму. Батько в цей час був на роботі в нічну зміну.

Почалася страшна пожежа, яку загасити своїми силами було неможливо.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Дамір і його мама намагалися врятувати домашніх тварин, яких у них було дуже багато: кілька кішок, собак і бородатих ящірок. Але, на жаль, як мінімум вісім вихованців загинули у вогні. Не вдалося врятувати і сам будинок, який згорів практично вщент.

Мама Даміра шкодувала і про загублених тварин, і про речі, але була рада, що хоча б сама з сином встигла врятуватися.

"Якщо б він спав, то я не знаю, як би все було. Я прокинулася, минуло чотири хвилини — і ось вся наша кухня вже у вогні. Так, в цей раз карати сина я не буду".

Так хлопець врятував себе і свою маму від загибелі у пожежі завдяки тому, що не ліг спати вчасно.

Хлопець вчасно помітив вогонь, і хоча сім'я не встигла врятувати своїх численних домашніх вихованців, вони раді, що самі встигли вибігти з палаючого будинку.

Пожежні встановили, що вогонь у будинку сім'ї почав поширюватися через несправність електропроводки, яка була занадто переобтяжена. Поки батьки з сином живуть у кімнаті в готелі, гроші на яку їм дав Червоний хрест і пожертвували інші люди.

Нагадаємо, четверо шукачів пригод вирушили в покинуту шахту, вибратися на поверхню зміг тільки один.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік відкрив подарунок колишньої коханої через 48 років. Його вміст шокувало всіх. Навіть жінку, презентувала його.

Також "Знай.uа" писав, дівчина жорстоко зганьбила хлопця в прямому ефірі і прославилася на весь світ.