Всі діти дуже чекають і люблять свята, тому що саме у ці чарівні дні з'являються чудові подарунки. Однак, мама цього хлопчика вважає, що подарунки це марна трата грошей і дитині вони ні до чого.

Британка Ліза Норман ніколи не купувала подарунки своєму 2-річному синові Нілу, ні на день народження, ні на Різдво, вважаючи, що це тільки розбалує його. Про це пише Fabiosa.

Жінка пояснює це тим, що дитина швидко росте, і у нього дуже швидко пропадає інтерес до різних іграшок, а тому навіщо їх взагалі купувати. Не краще витратити гроші на щось корисне. Також жінка додала, що вона буде дарувати синові тільки потрібні речі: навчальні посібники, рюкзак, одяг.

А зекономлені на подарунки гроші вона кладе на депозит. Вона вірить, що ці заощадження допоможуть йому придбати свій перший будинок у майбутньому.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Ліза впевнена, що інші матері чинять вкрай нерозумно, витрачаючи на подарунки своїм дітям багато грошей, які ті заробили тяжкою працею, адже діти подаровані речі ламають і ніколи не цінують батьківську турботу.

В якійсь мірі Ліза права. Адже діти так люблять свята! З віком хлопчик буде розуміти, що він не отримує подарунки від батьків, як його однолітки.

Користувачі мережі розкритикували Норман:

"Я працювала весь рік, і в мене не залишилося ні копійки, але подарунки будуть коштувати того, коли я побачу всіх щасливими на Різдво", "Подарунок не повинен бути дорогим, вона могла б навіть влаштувати сюрприз з цієї нагоди…. Різдво — чарівний час для більшості дітей!"

Але все ж Ніл не залишиться без подарунків, адже бабусі і дідусі обов'язково потішать онука.

Варто відзначити, Ніл народився недоношеним, тому Норман вирішила заснувати свій особистий блог, в якому вона пропонує ідеї подарунків для недоношених дітей. Вона вважає, що більшість не розуміє, що потрібно таким малюкам, і її список буде корисний.

Нагадаємо, британець з міста Баррі після смерті залишив дочці сусідів різдвяні подарунки на найближчі 14 років.

Як повідомляв портал "Знай.uа", австралійка Крісті Новак б'є всі рекорди. Жінка витратила на сюрпризи для дітей більше двох тисяч доларів (близько 54 тисяч гривень). Вона купувала їх впродовж останніх місяців.

Також "Знай.uа" писав, жителю США донька подарувала подарунок, який змусив його плакати. Від щастя, від туги, від болю, від захоплення, від любові і переповнених емоцій. Дівчинка вручила улюбленому батькові іграшкового ведмедя. У ньому було вбудоване голосове послання, на якому записаний голос його покійної матері.