Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує в спокусливому картатому костюмчику, який нагадує шкільну форму. При цьому, як видно на фото, модель не одягла під піджак нижню білизну, даючи шанувальникам можливість подивитися на її груди. Ліндсі тримається за краї піджака, як би прикриваючи бюст, але все одно залишила місце для фантазій. Волосся моделі розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на її обличчі легкий макіяж.

Фанати зірки не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло. Прихильницям дуже подобаються доглянуте волосся Ліндсі, а хлопці в захваті від її значного бюста.

"Ліндсі, ти виглядаєш приголомшливо", "Ти чудова", "Прекрасна", "Ліндсі, ти дійсно найгарячіша жінка на планеті", "Приголомшлива, дорога. Мила фігура і груди", "Наївна, але красива", "Ти виглядаєш абсолютно красивою і прекрасною, Ліндсі", "Тепер це найгарячіша фотографія, яку я коли-небудь бачив", "Я закоханий, мої мрії збуваються", "Красива", "Дуже солодка", "Ти виглядаєш неймовірно", "Осліплююча краса", "Красива і чудова фігура", "Неймовірна", "Моя маленька школярка", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.