Не так давно з'явилася нова незвичайна професія обіймальник. Вона стала досить популярною в Японії та Америці.

Ця професія – справжня знахідка для того, хто обожнює ніжитися в ліжку цілий день безперервно, якщо звичайно, не проти розділити ложе з незнайомцем.

Так мешканка американського міста Лоуренс, штат Канзас, Робін Мері Кард розповіла про свою незвичайну роботу – вона цілими днями обіймає людей і отримує 80 доларів за годину обіймів.

Робін Мері зізнається, що навчалася професії "обіймальника" три місяці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Перед тим, як зустрітися з клієнтом вона спілкується з ним по відеозв'язку і підписує договір про те, що дотики будуть носити тільки платонічний характер.

Сеанс обіймів прийнято проводити на нейтральній території – в будинку, що не належить ні Мері, ні клієнту. Останній повинен надати водійське посвідчення для підтвердження особи.

Як стверджує Робін, її хлопець зовсім не ревнує її до клієнтів, так як розуміє, що її робота не має нічого спільного з сексом.

Мері вже є 30 постійних клієнтів у віці від 20 до 75 років. Під час сеансу вони лежать в обіймах на ліжку. Якщо хтось з них відчує себе незручно, він повинен відразу про це сказати.

"Обійми допомагають відчути міцний зв'язок з іншою людиною сильніше, ніж що-небудь інше. У мене і у клієнта відбувається викид окситоцину – гормону щастя", – вважає Мері.

Вона впевнена, що в найближчі роки у неї з'явиться безліч колег.

Одна з клієнток Марі, 27-річна Емі Томпсон стверджує, що подібний вид терапії дуже важливий для суспільства:

"Зараз розпал кризи сексуальної згоди, люди не розуміють, як ясно висловлювати свої сексуальні потреби. В таких умовах дуже важливо, що людина може опинитися з Марі в такому безпечному просторі".

Робін також розповіла, що її послуги допомогли не тільки її клієнтам, але і їй самій.

"В мене фіброміалгія, і я виразно помітила зменшення болю, поліпшення сну, збільшення енергії і загальне зниження стресу", - сказала вона.

"Я справді вірю в силу дотику і те, як він може зцілювати людей", - сказала Мері.

Lawrence woman gets paid to cuddle

This Lawrence woman is a professional cuddler. She gets paid for platonic touch.

Geplaatst door FOX4 News Kansas City op Woensdag 9 januari 2019

Нагадаємо, 21-річна мешканка Флориди (США) Кайла Вудс примудрилася заробити більше 2 тисяч доларів, все що їй знадобилося для цього: соціальні мережі, хороша камера на телефоні і…її ступні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", британка Софі Мішель захопилася створенням досить незвичайного відео. Дівчина заробила 60 тисяч фунтів стерлінгів, це більше двох мільйонів гривень, за рік за допомогою своїх відео.

Також "Знай.uа" писав, помилка продавця допомогла дівчині розбагатіти на сотні тисяч доларів.