Одного разу 33-річна Юлія Слабко мешканка Челябінська забирала сина з дитячого саду, коли почула, що хлопчика дражнять через її зовнішній вигляд — жінка важила більше ста кілограмів.

Хлопчикові кричали "Яка у тебе жирна мама!". Після цих слів хлопчик кинувся з кулаками на кривдника, і дитячу бійку довелося втрутитися дорослим.

Молоду маму ніколи не бентежила зайва вага, вона любила поїсти солоденького. Зайві кілограми вона почала набирати ще в школі, але лікарі не знайшли жодних проблем зі здоров'ям. Повну дівчинку ніколи не дражнили в дитинстві, не переживала вона дискомфорту і в підлітковому віці, і виросла впевненою в собі і в своїй красі.

Але після інциденту в дитячому саду вирішила, що час взятися за свою фігуру заради сина, розповіла вона сайту hornews.com.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Після цього випадку я сіла в машину і задумалася. Раптом Вова почне постійно через мене в бійку лізти? А коли підросте, буде мене соромитися? Мені не хотілося псувати відносини з сином через свою вагу, тому я зрозуміла, що час худнути".

Відправною точкою стала вага 112 кілограмів. Заради сина за півтора року Юлія схудла на 50 кілограмів, і тепер її чекає конкурс фінтес-бікіні.

Спершу Юлія почала харчуватися частіше, але маленькими порціями, повністю виключила з раціону улюблені солодощі і смажену їжу, а ще взяла за правило гуляти по 30 хвилин в день.

За півтора місяці дієти і піших прогулянок Юлія втратила 12 кілограмів. Потім дівчина записалася в зал і почала займатися з особистим тренером три рази в тиждень. За перші чотири місяці важких фізичних вправ в залі дівчина змогла схуднути на 10 кілограмів. За рік — ще на 30.

Всього за півтора року вага жінки зменшився майже наполовину — з 112 до 63 кілограмів.

У планах Юлії схуднути до 57 кілограмів і трохи підсушитися, щоб взяти участь у конкурсі фітнес-бікіні.

Нагадаємо, 28-річна Лексі Рід схудла на 140 кілограмів, через різку втрату ваги набула кілограми обвислої шкіри.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчина перекроїла тіло через цькування у шкільні роки, результат справді шокує.

Також "Знай.uа" писав, 33-річна вихователька, вагою 176 кілограм, серйозно злякалася смерті.