Мати чотирьох дітей Шерон Спінк з Норт-Йоркшира (Британія) вразила громадськість своїми поглядами на виховання. Жінка, вважає, що годувати дітей груддю треба до тих пір, поки вони самі хочуть. Однак не всі згодні з такою думкою.

На думку громадськості, годувати грудьми дорослу дитину — недопустимо й аморально. Хоча сама Шерон дотримується іншої думки — за її словами, це цілком природний процес в будь-якому віці, який лише допомагає вибудувати сильний емоційний зв'язок між матір'ю та дитиною.

"Коли у мене з'явилася Шарлотта, я прийняла рішення, що не буду насильно відлучати її від грудей. Останнім часом я годувала її приблизно раз на місяць, якщо вона відчувала себе погано. Зараз вона обходиться без молока вже два місяці"

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як зізнається сама жінка, причиною припинення вигодовування стала прохання дочки Шарлотти. Дев'ятирічний дівчинці вже набридло годуватися материнською груддю, про що вона повідомила Шерон.

"Це здорово мати дитину, яка сама вирішує, чи хоче вона брати мої груди чи ні. Ми ніколи не виявляли насильства в цьому питанні. Шарлотта природнім чином відмовилася від грудного вигодовування кілька місяців тому, це відбулося поступово і було її природним вибором. І тепер я вже починаю сумувати".

Шерон Спінк також стверджує, що завдяки корисним властивостям грудного молока дівчинка абсолютно здорова і рідко хворіє. І незважаючи на критику в її сторону, 50-річна жінка хоче зруйнувати забобони про грудне вигодовування дітей старшого віку.

Всі чутки з приводу "збочення" і нездорових сексуальних почуттів до дочки Шерон заперечує.

Тепер жінка має намір зруйнувати "помилкові" на її думку уявлення про грудному вигодовуванні дітей, закликаючи інших мам слідувати її прикладу.

Шерон Спінк працює консультантом по грудному вигодовуванню, і одна з головних її рекомендацій молодим матерям — припиняти годування тільки за добровільним бажанням дитини.

"Звичайно, я отримую багато негативних коментарів. Мені говорили, що це жорстоке поводження з дитиною, мене називали педофілом і виродком. Спочатку це засмучувало мене, але зараз мені все одно. Головне, що Шарлотта знає, що це неправда"

Відзначимо, Всесвітня Організація Охорони здоров'я встановила шість місяців мінімально рекомендованим строком для грудного вигодовування дитини. Надалі його можна збільшувати до двох і більше років за умови введення додаткового харчування.

Нагадаємо, 4-річна донька врятувала паралізованого батька після втечі матері.

Як повідомляв портал "Знай.uа", смілива жінка усиновила малюка, на якому поставили хрест навіть лікарі. Вона вилікувала його і подарувала щасливе життя.

Також "Знай.uа" писав, креативна матуся створила неймовірні фотошедеври, поки діти спали. Такого ще ніхто не робив.