Мешканка Вірджинії Моллі Кройз, як і всі люди , які звикли відзначати різдвяні свята з лісовою красунею, купила велику ялинку на місцевому ринку. Вона й не здогадувалася, чим обернеться її покупка.

Як виявилося, серед гілок ховалися личинки богомола, і коли ялина потрапила в тепло, комахи почали вилуплюватися, і заполонили весь будинок. Ці зимові свята Моллі Кройз запам'ятає надовго, адже сотня богомолів вирішила потусити на Новий рік в її будинку. Про це повідомляє ABC 7.

Але найцікавіше в цій історії те, що жінка замість того, щоб викликати службу по знищенню комах, піклується про непроханих гостей і шукає їм господаря.

В новому житлі богомоли відчули себе господарями і розбіглися стінами і стелями. Більшість від такого виду прийшли б в жах і воліли б спалити будинок або виїхати подалі, але Моллі — ветеринар, і до всього живого на планеті ставиться з любов'ю. Жінка не стала викликати фахівців і вбивати комах — вона вирішила їх відловити.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Завдання було дуже складне, адже маленькі богомольчики встигли забратися в самі затишні куточки будинку — розбіглися підвіконнями, плінтусами і сховалися за меблями. Можливо, вони забралися і в ліжко, подушки і в підодіяльник, цього жінка боїться особливо.

Remote file

"Я навіть не хочу думати про це. Може, вони і там, не хочу навіть знати".

Зараз Моллі збирає комах в спеціальний тераріум і підгодовує. Вона подивилася в інтернеті і дізналася, що багато американців займаються розведенням богомолов і навіть купують цих хижаків, щоб позбавити свій двір від мух, комарів та інших шкідників.

А ще вона вирішила відмовитися від живих дерев на Новий рік і перейти на штучні ялинки, адже ще одного такого сюрпризу вона не переживе.

Користувачі соцмереж дізнавшись про цю історію прийшли в жах і здивувалися героїзму і такій доброті жінки.

Багато хто відзначив, що не зміг би жити під одним дахом з богомолами.

"Я б спалила дотла будинок"; "Це була найстрашніша річ, яку я коли-небудь бачив".

Нагадаємо, чоловік вирішив нагодувати ящірку, але перетворив будинок на справжнє пекло: в житті кішок це був найщасливіший день.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тайвані (Китайська республіка) був оштрафований чоловік за те, що він переслав поштою кота в коробці.

Також "Знай.uа" писав, дівчина вирішила пожартувати над молодшою сестрою, у результаті вона опинилася в лікарні, а мережі не стихають від сміху.