Стрес – проблема сучасності. Кожен з нас не з чуток знає, як стресові ситуації псують здоров'я та погіршують якість життя. Вчені говорять, що в малих дозах стрес навіть корисний – він мобілізує ресурси організму, змушує нас вийти зі звичної зони комфорту і поглянути на світ новими очима. Однак, коли рівень кортизолу заходить за "червону лінію", і жити стає нестерпно, потрібно знати, як правильно розслаблятися. Астрологи дали поради по зняттю стресу для кожного знака Зодіаку, спробуйте самі.

Овен

Життєрадісним Овнам корисно проводити час в дружній компанії. Ідеальним виходом для зняття стресу буде подорож куди-небудь з душевним приятелем, забувши про всі мирські турботи.

Телець

Комфорт, затишок і тиша – і мінімум контактів знімуть стрес Тельцю. Влаштовуйтеся зручніше і тепліше з книгою, чаєм або улюбленим серіалом – ви заслужили цей відпочинок від всього і всіх.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Близнюки

Близнюки найчастіше впадають в стан стресу, коли їх мозок не може отримувати нові знання. Монотонність вбиває Близнюків. Тому стрес вам корисно знімати, отримуючи нові навички, удосконалюючись і подорожуючи.

Рак

Сімейному знаку, Раку, для зняття стресу потрібно провести час з самими близькими людьми або приготувати що-небудь смачненьке. Понад усе Раки цінують затишок і теплі сімейні стосунки, тому у своїй антистрес-терапії краще виходити з цього.

Лев

Леву підійде активний відпочинок – подорожі і ненав'язливий спорт. Наприклад, басейн. Вода і розмірені, вивірені руху проженуть з голови всілякі погані думки.

Діва

Картинна галерея, опера і оперета, театр…Високе мистецтво – кращий спосіб зняття стресу для Діви, душа якої тягнеться до прекрасного. Так залиште за бортом ці дріб'язкові, мирські турботи, і вирушайте туди, де мешкає саме Мистецтво.

Ваги

Послухайте гарну музику, з'їжте смачний торт, або ідіть у свою улюблену кав'ярню. Будьте активними, але не занадто. Знайдіть час для себе, але не будьте ізольованими. Ваги щасливі, коли знаходять цей баланс.

Скорпіон

Почитайте в Інтернеті містичні історії або вирушайте в похід в невідомому напрямку– ваша натура, що тяжіє до авантюр і загадок, буде повністю задоволена.

Стрілець

Дивна їжа, дивовижна музика, дивовижні люди – ваш антистрес. Танцюйте, танцюйте, танцюйте! Не залишайтеся на самоті.

Козеріг

Займіться складанням необхідних списків, планів на найближчий тиждень, словом – приведіть справи в порядок. Ви отримуєте задоволення, коли в житті все розкладено по поличках.

Водолій

Зробіть щось спонтанне. Сходіть в новий ресторан. Підіть на концерт. Сходіть на цікаві лекції. Розум Водолія постійно вимагає нового досвіду і постійного навчання.

Риби

Кращим антистрессом для чутливих Риб буде творчість. Напишіть картину, складіть мелодію, вірші, або пошейте м'яку іграшку.

Нагадаємо, раніше ми складали для вас еротичний гороскоп на 14 січня: хто повірить в любов з першого погляду.

відомий екстрасенс назвала магічне число для українців: бажання обов'язково здійсниться"

Знай.uа також писав, кого зірки перевірять на міцність 14 січня.