Малазійці стали свідками унікального явища. З неба вони почули дивні звуки, які нагадували металеве деренчання. Відбувалося це напередодні заходу і звуки були досить сильні. Жителі Малайзії вперше зіткнулися з подібною аномалією, але вже прийняли рішення, що це пов'язано з інопланетними цивілізаціями.

Вони називають це явище «співом інопланетян». Знайшлися й такі люди, які пов'язують це з божественним посланням. Аналогічний феномен вже спостерігався в інших країнах, але для Малайзії це було в дивину.

Секретний проект Синя Книга: чим закінчилася гонитва американських військових за НЛО

Втім, очевидці не розгубилися, а оперативно зняли те, що відбувається на відео. Ролик вже з'явився на YouTube.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Уфологи прийняли сторону «співу інопланетян». Вони вважають, що це підступи прибульців. Не виключено, що позаземні цивілізації відчувають на жителів Землі нові технології.

Над військовою базою пролетів трикутний НЛО, залишивши таємничий знак: в Зоні 51 розводять руками

Скептики ж запевняють, що це пов'язано з рухом літосферних плит. Нейтрали висувають свою теорію – вчені відчувають «кліматичне зброю».

Раніше подібні звуки фіксували в Румунії , Норвегії , США, Ізраїлі. Але там чули не деренчання, а звуки, які нагадують гру на трубі, тільки дуже гучну.

Нагадаємо, десятки куль розділялися, зливалися і змінювали форму: в небі зняли страшне, незрозуміле явище.

Мешканка американського міста Портленд (штат Орегон) Мішель Габриэли поділилася неймовірним роликом, який вона зняла біля свого будинку.

Як повідомляв "Знай.uа", на камеру потрапило дивне НЛО у формі медузи: що це було?

Приблизно в 10 годин ранку чоловік прогулювався по місцевому парку і несподівано помітив білий об'єкт, який ширяв високо в чистому небі. Він пошкодував, що немає з собою камери, але вирішив ризикнути. Чоловік стрімголов кинувся додому за камерою з 50-кратним збільшенням. Повернувшись назад, переконався, що аномалія все ще над парком і зняв її.

Також "Знай.uа" писав, що "Це рідкісне явище, що має відношення до гидрогазодинамике": фотограф показав неймовірну ілюзію, мережі спантеличені.

На Instagram-сторінці популярного італійського фотографа Даріо Бонзи з'явилося загадкове відео. Бонзи виявив оптичну ілюзію під час прогулянки в долині Камонике, яка розташована в центральних Альпах.