На сторінці в сооціальній мережі Instagram, де опублікували яйце, що набрало рекордну кількість лайків, опублікували новий допис. Знімок майже такий самий, як і попередній - на ньому також зображено яйце. Однак є маленька відмінність. На свіжому фото є невелика тріщина.

Нове яйце опублікували в п'ятницю, 18 січня. За 18 годин публікації воно набрало 5,2 мільйони лайків та понад 150 тисяч коментарів. Користувачі соцмережі прогнозують, що незабаром з яйця щось вилупиться.

Користувач завів аккаунт "Світовий рекорд яйця. Два тижні тому на цій сторінці з’явився допис зі світлиною звичайного курячого яйця, але за лічені дні він набув небаченої популярності та б’є всі рекорди.

Автор допису запропонував інтернет-користувачам встановити світовий рекорд по лайкам в Instagram, щоб обійти за популярністю блог Кайлі Дженнер - американської моделі, світської левиці і учасниці реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян". На сторінку підписалися вже 8 мільйонів людей, а саму світлину вподобали майже 50 мільйонів користувачів.

Раніше Кайлі Дженнер встановила рекорд по лайкам, виклавши допис про народження своєї доньки. Її відповідь "яйцю" незабарилася. Вона виклала в мережу відео, де розбиває куряче яйце об асфальт.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що суперпопулярна композиція "Плакала" українського гурту KAZKA побила новий рекорд в мережі, переступивши позначку в 200 мільйонів переглядів на YouТube.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Подерев'янський пишався б: Україна підкорила Європу масляним рекордом. Обсяги виробництва складають 1,47 млн тонн проти 1,34 млн тонн роком раніше.

Також "Знай.uа" писав, що часткове зупинення роботи американського уряду стало найдовшим в історії США і побило попередній рекорд, встановлений у 1995-96 роках під час президентства Білла Клінтона.