Мила крихітка народилася з дивною загадкою, яку не можуть пояснити навіть кращі фахівці в галузі медицини. Дівчинка спить тижнями, а то й довше і розбудити її просто неможливо. Лікарі не можуть зрозуміти, з чим це пов'язано.

Вперше таке трапилося з маленькою Анею, коли їй було всього 5 місяців. Вона заснула вдень, але не прокинулася ні до вечора, ні наступного ранку. Мати сильно злякалася, але всі її спроби розбудити дитину закінчилися провалом. Про це повідомляє Нefty.

Вона терміново відвезла доньку у лікарню, бо підозрювала, що дівчинка в комі, але огляд цього не підтвердив. Лікарі запевнили маму, що Аня просто дуже міцно спить.

Однак, вони не знали, чому дівчинка не може прокинутися, адже вона повністю здорова.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Через тиждень дівчинка прокинулася як ні в чому не бувало, обстеження не виявили ніяких проблем і відхилень, саме малятко теж ні на що не скаржилася. Але наступного ранку дитина знову заснула на невизначений термін.

Через деякий час медики поставили діагноз гіперсомнія або "синдром сплячої красуні", але цей випадок особливо важкий, адже всі відомі лікарям методи на неї не діють.

Так що ні батьки, ні досвідчені фахівці не знають, як можна допомогти маленькій Ані і лише пристосовуються до такого її способу життя.

Зараз, майже рік потому, молода сім'я регулярно відвідує медичний центр. Лікарі намагаються знайти причину її гіперсомнії.

Мати розповідає, коли дівчинка не спить вона справжній живчик, але як тільки Аня закриває очі, вона глибоко засинає. Іноді вона навіть спить протягом декількох тижнів без їжі і пиття. Коли вона спить так довго, температура її тіла значно падає.

Зазначимо, гіперсомнія являє собою порушення сну у вигляді збільшення його тривалості і підвищеної сонливості. Може розвиватися як ускладнення перебігу багатьох хвороб, найчастіше, захворювань нервової системи.

Нагадаємо, дитина народилася з рідкісною аномалією, яка ледь його не вбила. Але хлопчик не здається і збирається втілити заповітну мрію.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Девід і Сара Хеллер чекали свого первістка і мріяли лише про одне — щоб він народився здоровим. Але коли пара прийшла на УЗД їм повідомили, що у дитини лицьовій дефект.

Також "Знай.uа" писав, унікальні очі маленької дівчинки загіпнотизували весь світ, але мама не знає, радіти чи плакати.