У кожного Знака є свій сприятливий місяць і день тижня. Дізнайтеся як зірки впливають на вас в різні дні тижня.

Овен

Сприятливий день для Овнів - четвер, він знаходиться під управлінням Юпітера і надає вам впевненість у собі, якої так часто бракує. У цей день ви зможете з особливим настроєм підійти до важливих справ.

Телець

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Понеділок, стане найсприятливішим днем тижня для Тельців. Енергетика Місяця позитивно впливає на всіх представників цього Знака. Розпочаті в цей день стосунки стануть щасливими і міцними.

Близнюки

Неділя, під керуванням Сонця, найкращий день для неоднозначного знака Зодіаку. В останній день тижня у Близнюків часто загострюються лідерські якості і вони легко знаходять спільну мову з оточуючими людьми.

Рак

Для Раків сприятливим днем за гороскопом є вівторок. Заступництво Марса дарує силу і бажання працювати і досягати успіху. В цей день найлегше піднятися по кар'єрних сходах або отримати надбавку до зарплати.

Лев

Для сильних і активних Левів найбільше підходять суботи. Цей день перебуває у владі Сатурна, планети самопізнання і таємниць. В цей день тижня Левам зазвичай легко розібратися в собі і точно визначити чого вони справді бажають.

Діва

Для вас найбільш сприятливим днем є неділя. Кінець робочого тижня перебуває під управлінням Венери, покровительки жінок. Починання в будь-яких сферах життя в п'ятницю увінчаються успіхом. Любовні стосунки, у цей день, неодмінно складуться вдало.

Терези

Вдалий день для Терезів - середа. Енергія Меркурія дарує успіх і повагу в суспільстві. В цей день Терезам легко бути помітними і підкорити будь-яку людину. Важливі справи призначені на середу не доставлять клопоту.

Скорпіон

У четвер, Скорпіонам буде простіше всього втілити мрії в реальність, чого б це не стосувалося: кар'єри або особистого життя. Юпітер, під управлінням якого перебуває четвер, сильно впливає на Скорпіонів і підносить лише позитивні моменти в їхній день.

Стрілець

Ваш сприятливий день - субота. По суботах Стрільцям легко знайти вихід з будь-якої ситуації і домагатися свого. Сатурн, покровитель дня, надає їм душевну гармонію і можливість поглянути на звичні речі під новим кутом.

Козеріг

Для Козерогів сприятливим днем вважається неділя. Цим днем управляє Сонце, великий енергетичний центр. Тепла енергетика буде сприяти успіху. У неділю легко відчути себе в своїй тарілці в будь-якому суспільстві.

Водолій

На тижні вас чекає успіх у вівторок, активний день у владі Марса. Сильні потоки енергії здатні розбудити у вас неприборкану спрагу до життя. Будь-яка справа за яку ви візьметеся, у вівторок, буде мати сприятливий результат.

Риби

Для вас сприятливим днем тижня є п'ятниця, під заступництвом Венери. Риби найчастіше саме в цей день зустрічаються зі своєю долею. Любов, що спалахнула в п'ятницю, в майбутньому переросте в серйозні і щасливі відносини.

Нагадаємо, знаки Зодіаку, які казково розбагатіють в 2019-м.Деяким знакам Зодіаку гроші самі будуть йти в руки.

Як повідомляв Знай. ua, Амур завітає в гості: еротичний гороскоп на 2019 для кожного. Астрологи склали сексуальний гороскоп на 2019 рік.

Знай. ua писав, як скинути вагу знакам Зодіаку: Водоліям - танцями, Стрільцям – авантюрами. Є вправи, які ідеально підходять знакам Зодіаку, щоб не докладаючи зайвих зусиль - досягти бажаного.