Кішка на прізвисько Миітці, що живе у Великобританії знову залишилася одна, і повернулася до притулку. Це відбувається вже в четвертий раз за останні два роки. ЗМІ вже встигли нагородити її званням – "найтовстіша кішка Британії".

Однак, у котика вийшло скинути кілька кіло, і тепер вона майже в нормі. Шкода лише з характеру так просто зайве не скинути, ніхто не може ужитися з Мітці.

Раніше вона жила на вулиці Девону, і жалісливі студенти постійно підгодовували нещасну тварину, пише Metro.

Але потім співробітники місцевого притулку забрали Мітці до себе і влаштували їй справжній челлендж: кішку посадили на сувору дієту, щоб потім віддати в сім'ю. На той момент звірятко важило 7,7 кілограма, що в два рази більше норми.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Дієта виявилася дієвою — Мітці схудла до 5,48 кілограма, що ще не було нормальним, але вже було достатнім для того, щоб кішку забрали додому. Втім, ненадовго. Через деякий час бідну тварину повернули до притулку.

Потім з'явився другий господар, але він теж не впорався із масивним вихованцем. Віддавши Мітці в треті руки, співробітники установи сподівалися, що це назовсім, але помилялися — кішка в четвертий раз повернулася до них.

Проблема була в характері кішки. Мітці важко уживатися з іншими тваринами і дітьми, а в останньому будинку вона стала агресивною після того, як господиня завагітніла. Співробітники притулку кажуть, що їй потрібна сім'я, в якій не буде звірів або дітлахів, пише DailyMail.

Можливо, проблема у віці, адже Мітці вже 8 років, у неї сформувався норовливий котячий характер.

Але вони зроблять все можливе, щоб нещасна киця знайшла постійне пристановище. Сама кішка вже далеко не в захваті від вічного блукання між притулком і різними будинками. Ветеринари наголошують, що постійна зміна місця проживання негативно позначається на стані тварини.

"Ми продовжимо підтримувати її і допомагати з дієтою. Вона все ще трохи бочкоподібна, але ми подолали половину шляху до здорової ваги. Мітці трохи лайлива дівчинка, але може, після того як вона схудне і відновить колишню рухливість, це зміниться. Повернення в притулок вже трохи стоїть у неї поперек горла. Вона така типу: "Клас, я знову тут", і я думаю, це теж впливає на її настрій, тому що вона ніколи не може відчути себе як вдома".

Залишається тільки сподіватися, що в результаті відшукається та сім'я, яка зможе миритися з нестандартністю як ваги Мітці, так і її характеру.

Нагадаємо, два наполегливих чотирилапих безбілетника три роки ведуть війну з охоронцями музею, намагаючись пробратися всередину. Їх завзятості можна позаздрити.

Як повідомляв портал "Знай.uа", кіт Ларріи, що належить прем'єр-міністру Великобританії Терезі Мей, не зміг потрапити в свій дім на Даунінг-стріт, 10. Забавне відео виклали на YouTube.

Також "Знай.uа" писав, навіть найстрашніший кіт у світі розчулює людство. Пухнастик зібрав більше 100 тисяч шанувальників, мережі не можуть намилуватися.