Страшна історія сталася на Манхеттені (Нью-Йорк). За її мотивами можна знімати хоррор. Адже те, що пережила ця жінка і ворогу не побажаєш.

53-річна Марітес Форталіза працює хатньою робітницею вже 18 років в приватному будинку на Медісон-авеню і 65-ій вулиці, недалеко від Центрального парку, в будинку банкіра Уоррена Стівенса.

Так у п'ятницю, 25 січня, о 6 годині вечора прибиральниця увійшла в ліфт і вже не змогла вийти. Маритес застрягла між другим і третім поверхами. І якщо просто замкнутий простір не здається вам досить страшним, то факт того, що жінка ще й не взяла з собою телефон, може повалити в жах не тільки клаустрофобов.

Нещасна провела під замком кілька днів без можливості вибратися і, ймовірно, могла б там загинути, якби не випадковість.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Власники будинку, мільярдери за прізвищем Стівенс, в цей час виїхали в іншу резиденцію, і в помешканні не було нікого, крім нещасної, пише NY Post.

Зовні місце укладення виглядає приблизно так.

Марітес сиділа в ліфті один день за іншим. У жінки не було смартфона, щоб покликати допомогу або хоч якось розважитися. Також в чотирьох стінах не було ні їжі, ні води.

Рідні жінки не могли знайти її з п'ятниці до понеділка.

Враховуючи, що в середньому людина може прожити без рідини близько 72 годин, покоївка могла б так і загинути у в'язниці розміром метр на метр, якби не щасливий збіг.

У понеділок, 28 січня з'явився її несподіваний рятівник. До будинку приїхав кур'єр з замовленням.

Хлопець подзвонив у двері, здивувався, що ніхто не відкриває, і набрав господарям житла. Ті почали переживати — адже пані Форталіза працює на них вже 18 років і за цей час встигла, за словами подружжя, стати майже повноцінним членом сім'ї.

Стівенси подзвонили в екстрені служби. Рятувальники відчинили двері ліфта і визволили в'язня із замкнутого простору.

Зараз Форталіза знаходиться в лікарні, вона зневоднена, але стабільному стані. Сім'я мільярдера заявила, що вважають жінку членом сім'ї і дуже цінують.

Марітес сказала, що після вимушеного ув'язнення їй потрібен відпочинок. З постраждалою сидить місіс Стівенс. Лікарі кажуть, що скоро покоївка повністю видужає.

На даний момент триває розслідування інциденту.

Нагадаємо, американка Лоріна Гутьєррес цілком собі щасливо жила зі своїм чоловіком Стівеном і трьома дітьми в Нью-Мексико, поки кілька місяців тому з нею не почало відбуватися щось дивне.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Китаї стався унікальний випадок. Лікарі витягли з жовчного міхура пацієнтки дві тисячі каменів. Це просто неймовірна кількість, враховуючи невеликі розміри самого органу.

Також "Знай.uа" писав, моторошна аномалія відняла у жінки можливість плакати, ніщо не зможе змусити її зронити сльозу. Іветт виявила у себе захворювання випадково. Вона раптом взагалі перестала плакати.