Еротичний гороскоп на 31 січня Овен

Сьогодні планети просять вас не відмовляти коханому ні в яких задоволеннях, навіть якщо вам не дуже хочеться надовго їх продовжувати.

Еротичний гороскоп на 31 січня Телець

Якщо від вас захочуть добитися хоч чогось в еротичному плані, то доведеться вас спочатку похвалити і підбадьорити, по-іншому ви не дастесь.

Еротичний гороскоп на 31 січня Близнюки

Сьогодні ви будете почувати себе по-королевськи і будете вести себе відповідно. А навколо всі так і будуть ставати на коліна перед вами.

Еротичний гороскоп на 31 січня Рак

Вашу пристрасть посилить можливий пікантний момент, коли вас можуть застигнути зненацька. Так що вибирайте самі людні місця.

Еротичний гороскоп на 31 січня Лев

Сьогодні вам потрібно підібрати ті ласки, які найбільше будуть підходити за характер вашого партнера. Дисонанс може погано позначитися не тільки на вечорі, але і на відносинах в принципі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Еротичний гороскоп на 31 січня Діва

Щоб ваші ігри з партнером були наповнені пристрастю, варто перед цим добре повечеряти, але приготувати вечерю, потрібно разом. Це і буде вашою прелюдією, можете навіть одягти лише фартух.

Еротичний гороскоп на 31 січня Терези

Сексуальний голод не слід задовольняти з першим-ліпшим, так радять вам сьогодні зірки. Краще трохи потерпіть.

Еротичний гороскоп на 31 січня Скорпіон

Сьогодні ви будете незвично боязкими і сором'язливими, що може зіпсувати не тільки дружні відносини, але й амурні справи. Не ваш день.

Еротичний гороскоп на 31 січня Стрілець

Сьогодні вам сподобаються рольові ігри, які будуть включати в себе нотки БДСМ, наручники, розвідницю і шпигуна.

Еротичний гороскоп на 31 січня Козеріг

Козероги сьогодні можуть почати соромитися з приводу і без приводу, і навіть злегка запанікувати в той момент, коли партнер натякне їм на інтим. Треба використовувати своє збентеження і пограти в скромну дівчину-недоторку…

Еротичний гороскоп на 31 січня Водолій

Сьогодні вам астрологи радять зазирнути в ту саму книжечку з купою поз, бо занадто нудні ваші відносини стали, придумайте щось нове.

Еротичний гороскоп на 31 січня Риби

В цей день ваш партнер проявить себе як дуже надійний чоловік у приховуванні від очей і вух громадськості навіть самих пікантних подробиць вашого інтимного життя. А значить, йому можна довіряти і в ліжку, зважившись на найвідчайдушніші еротичні вчинки.

Як раніше повідомляв Знай.иа, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, пити чай або каву не виймаючи ложечку з чашки вважається поганим тоном. Однак крім цього існують прикмети, за якими потрібно обов'язково виймати ложку з чашки.

Знай.ua повідомляв про те, що 49-річна жінка знайшла кохання всього життя і виходить заміж, але стійте, це ковдра: "завжди приходила мені на допомогу в потрібний момент"

Гороскоп на тиждень 28 січня - 3 лютого 2019