31 січня в Україні буде хмарно, місцями можливі опади. Про це в середу, 30 січня, повідомляє Бізнес.Медіа.

В ніч з середи на четвер у Києві очікується дощ, який закінчиться до ранку. Хмарна погода триматиметься увесь день, а ближче до вечора очікується дощ із мокрим снігом. Хмарно буде і в Харкові. Але тут, за прогнозами синоптиків, опадів не передбачається. Вранці в Одесі пройде дощ, але вдень і ввечері, незважаючи на хмарність, опадів не очікується. Хмарно також буде у Вінниці, Запоріжжі, Кривому Розі, Дніпропетровську, Львові, Тернополі, Івано-Франківську та Миколаєві.

Дрібний дощ очікується ввечері у Вінниці. У Львові вранці очікується дрібний сніг, який після полудня зміниться дощем зі снігом. Ввечері у Львові знову піде дрібний сніг. Тернопіль з ранку чекає дрібний дощ, який до вечора перетвориться на дощ зі снігом. У першій половині дня в Івано-Франківську пройде дощ зі снігом, який може посилиться. Ввечері на місто опуститься сніг.
В Дніпрі, Запоріжжі, Кривому Розі, Миколаєві синоптики опадів не обіцяють.
До речі, за прогнозами синоптиків, 2019 рік може стати найспекотнішим в історії людства. Такі зміни в кліматі вчені пояснюють новим етапом глобального потепління.

Нагадаємо, запахло весною: синоптики зробили неочікуваний прогноз на лютий. Українці зможуть трохи відпочити між морозними атаками.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Кінець січна та початок лютого побалують українців м'якою зимовою погодою. Можна буде трохи відпочити від морозних"сюрпризів" зими. Прийде тимчасове потепління, яке згодом знову змінять морози.

Як повідомляв раніше Знай.ua, останній місяць зими почнеться з відлиги, але з 5 лютого в Україну повернуться потужні морози.

Також Знай.ua писав про те, що цього тижня майже по всій території України стане набагато тепліше.