Мешканка Великобританії на ім'я Джейд Харріс прожила 11 років з кулею у вусі. 28-річна жінка постійно скаржилася на поганий слух більше десяти років дивилася телевізор зі звуком на повну потужність і часто запитувала фрази знайомих.

Вона голосно розмовляла тому, що не чула себе. Про це повідомляє Daily Mail.

Знайомі часто жартували над слухом дівчини і радили їй звернутися до фахівців.

Тільки в липні 2018 року Харріс опинилася в лікарні: в її праве вухо потрапила вода. Медики додатково перевірили і ліве вухо дівчини – рекомендували їй пройти процедуру з очищення вушних каналів від сірки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На прийомі лікар повторно оглянула вухо і розповіла, що всередині застряг якийсь предмет. Як виявилося, це пластикова куля. Завдяки спеціальному обладнанню медики витягли її з вушної раковини пацієнтки.

Джейд Харріс розповіла, що після того, як лікарі дістали кулю, вона відчула себе набагато краще, а головне, її слух покращився.

"Як тільки вона випала, я відчула себе набагато краще, і мій слух моментально покращився. Мій голос звучав по-іншому, а ще було дуже незвично відчувати потоки вітру", - ділиться враженнями дівчина.

Коли жінка побачила пластикову кульку, вона згадала, як вона потрапила до неї в організм:

"Років 11 тому я запросила до себе в гості друзів, ми бігали по хаті з іграшковими пістолетами і стріляли в різні сторони. Як мені тоді здалося, одна з куль відскочила від склянки, долетіла до мого вуха і потім впала на підлогу".

За словами Харріс, її пронизав гострий біль, але все відбувалося так швидко, що вона навіть не усвідомила, як "куля" залетіла у вухо.

З тих пір її життя змінилася - вона перестала ходити в басейни та відвідувати шумні вечірки, так як не чула того, що відбувається навколо.

Після того, як кулю дістали, життя стало набагато краще. Як зізналася Джейд, тепер вона повноцінно чує сміх своїх дітей.

Нагадаємо, мешканка столиці туманного Альбіону Іветт останній раз плакала три роки тому. З тих пір її очі сухі, втім, як і всі інші слизові оболонки та шкіра.

Як повідомляв портал "Знай.uа", жителька Китаю втратила здатність чути чоловіків через рідкісне захворювання.

Також "Знай.uа" писав, лікарі витягли з жовчного міхура пацієнтки дві тисячі каменів. Це просто неймовірна кількість, враховуючи невеликі розміри самого органу.