Одна з мешканок Дніпра прибирала сміття у себе в дворі і раптово виявила на землі гроші. Всі фотографії вона виклала в мережу.

Так в одній з груп у фейсбуці з'явився пост про те, що в купі сміття дівчина знайшла $100.

Користувачі відзначили, що такий сюрприз дівчина отримала завдяки своїй працьовитості.

"Це винагорода за вашу працю"; "Розумниця. Ось так би всі брали з Вас приклад"; "Оплата як совісній людині"; "Всі на прибирання прибудинкової території"; "Це хороший приклад, Віка Рой, прямо є бажання провести флешмоб #чистоnews12квартал".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пізніше в коментарях користувач запідозрив, що купюра фальшива.

"Відразу видно, що купюра фальшива"; "Ну не псуйте інтригу треба ж якось народ залучити до проблеми".

Так з'ясувалося, що гроші не справжні. І дуже шкода.

"Долари не справжні, але я їх не підкладала спеціально, не влаштовувала розіграш і т. д. Народ, не придумуйте те, чого не було - сценарії, акції і т. д. Я вийшла прибрати і так вийшло, що побачила папірець в траві, сама спочатку зраділа, потім розчарувалася, потім посміялася. Подивіться навколо, як ми живемо!!! В смітнику, серед розрухи й хамства! Почуття власної гідності - ось головна нагорода для нас і наших дітей!"

Дівчину закликали не засмучується.

"Це була репетиція, генеральна, в наступний раз будуть справжні".

Сама Вікторія висловилася в коментарях про наболіле і закликала людей дотримуватися чистоти. Адже не важко ж папірець донести до смітника.

"Просто мені тепер не гидко йти цією дорогою щодня на маршрутку. І це навіть не мій будинок. Я і в минулому році прибирала пустир і дорогу на пошту, але двірником бути не збираюся, звичайно. Чомусь прибирають у дворі, а за будинком ні. Там ще наші пенсіонерки не спішно прогулюються компаніями. Але поки я виносила пакети, вже з'явилася нова викинута упаковка від чіпсів... люди у нас все-таки..."

Дівчина на цьому зупинятися не збирається і продовжить рятувати своє прекрасне місто від сміття. Якщо кожен українець візьмк з неї приклад то і жити в країні стане куди приємніше.

"Завтра піду прибирати біля покинутого клубу школярів ім. Кротова. У 85 маршрутці було оголошення, що начебто збиралися його відновити, організувати гуртки для дітей, але й затихло... всі вікна вибиті, дверей немає..."

Нагадаємо, жінка купила дрібничку на барахолці, не підозрюючи, що перед нею насправді.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчина показала незвичайні предмети, знайдені на пляжі, з яких вона створює прикраси.

Також "Знай.uа" писав, пенсіонер прогулюючись у лісі, виявив незвичайну могилу 19 століття.