Користувач соціальних мереж показав фото президента США Дональда Трампа без гриму і рихтувань.

На світлині американський президент виглядає, як звичайний американський пенсіонер, а не мільярдер і керівник. Зазначається, що з одізним лідером США працюють десятки стилістів і косметологів. Про це інформує сайт politeka.net.

"Користувач з ніком Stone Cold опублікував у своєму Twitter оброблену в фоторедакторі фотографію президента США, на якій зображений американський лідер без його корпоративної зачіски і засмаги з солярію", - йдеться у повідомленні.

Чоловік, який познущався над фотографією Трампа пояснив, що йому було цікаво, як президент виглядає з природним кольором шкіри, без укладання і з незабарвленими волоссям. Для цього він змінив колір обличчя американського лідера, взявши зразок відтінку шкіри навколо очей.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я думаю, що Дональд виглядав би так, якби він був звичайною людиною", - писав Stone Cold.

Нагадаємо, у родині американського президента Дональда Трампа черговий скандал. Виявилося, що він приховує позашлюбну дитину.

Екс-воротар Trump World Tower в Нью-Йорку Діно Саджудін розповів, що у президента США Дональда Трампа є син, народжений поза шлюбом.

"Він передав цю інформацію таблоїду National Enquirer за 30 тисяч доларів. Стаття у виданні так і не вийшла, але сама угода, укладена зі швейцаром, просочилося в ЗМІ", - йдеться у повідомленні.

Крім того, президент США Дональд Трамп провів телефонну розмову з лідером опозиційного руху Венесуели Хуаном Гуайдо, в ході переговорів глава Білого дому привітав опозиціонера "з історичним вступом на посаду президента", передають ЗМІ США з посиланням на Білий дім.

Як повідомляв "Знай.uа", Мадуро відверто розповів про допомогу Путіна: наш персонал пройшов підготовку в Росії.