У родині американського президента Дональда Трампа черговий скандал. Виявилося, що він приховує позашлюбну дитину.

Екс-воротар Trump World Tower в Нью-Йорку Діно Саджудін розповів, що у президента США Дональда Трампа є син, народжений поза шлюбом. Про це інформує сайт politeka.net.

"Він передав цю інформацію таблоїду National Enquirer за 30 тисяч доларів. Стаття у виданні так і не вийшла, але сама угода, укладена зі швейцаром, просочилося в ЗМІ", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що контракт передбачав, що Саджудіну доведеться заплатити мільйон доларів, якщо він комусь ще передасть ці дані або розповість про угоду. Проте воротар дуже здивувався, коли дізнався, що договір потрапив в пресу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Виданню National Enquirer швейцар розповів, що у Трампа був роман з однією зі співробітниць Trump World Tower, яка народила від нього дитину. Сама жінка цю інформацію заперечує", - йдеться у повідомленні.

За уточненнями видання New York Post, Саджудіну заплатила компанія American Media, якій належить в тому числі і таблоїд National Enquirer.

"Власник медійної корпорації Девід Пекер називає себе близьким другом американського лідера і намагається викуповувати ексклюзивні права на ті чи інші історії, які паплюжать главу держави", - повідомляється.

Нагадаємо, лікар американського президента Дональда Трампа Шон Конлі після медичного огляду заявив, що у лідера США "дуже хороше здоров'я". Огляд пройшов у військовому шпиталі Волтера Ріда у п'ятницю.

Крім того, лікар підкреслив, що обстеження зайняло "приблизно чотири години". Анестезія не була потрібна.

Крім того, президент США Дональд Трамп провів телефонну розмову з лідером опозиційного руху Венесуели Хуаном Гуайдо, в ході переговорів глава Білого дому привітав опозиціонера "з історичним вступом на посаду президента", передають ЗМІ США з посиланням на Білий дім.

Як повідомляв "Знай.uа", Мадуро відверто розповів про допомогу Путіна: наш персонал пройшов підготовку в Росії.