Цуценяті чихуахуа на ім'я Туді вже 10 тижнів, а він залишиться таким крихітним, що їсть з кришечки. На тлі цього малюка навіть яблуко виглядає величезним. Передає Clutch.

Чіхуахуа Туди зростом 6 сантиметрів, і хоча він розвивається нормально, проте ніяк не може вирости. Зоологи називають його найменшим псом у світі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що біологам у Африці вдалося зробити унікальні кадри напівміфічного чорного леопарда – перший і останній раз на континенті тварину вдалося сфотографувати у 1909 році в Ефіопії.

Нік Пілфольд, вчений з Сан-Дієго, який працює у сфері охорони навколишнього середовища, розповів: рідкісні кадри вдалося отримати після декількох місяців роботи і очікування.

Його команда минулого року розмістила спеціальні камери біля заповідника Лойсаба в Кенії, щоб стежити за популяцією леопардів, які занесені в Червону книгу. Тоді до них дійшли чутки про появу чорного леопарда.

Вони посилили спостереження і за кілька місяців отримали результати. Як пояснив Пілфольд, забарвлення шерсті леопарда стає абсолютно чорним через меланізма – мутацію, що призводить до надлишкового продукування пігменту. Фактично, це протилежність альбінізму.

Шерсть леопарда чорна лише на вигляд, на нічних і інфрачервоних зображеннях можна розгледіти плямистий візерунок тварини.

Біолог додає, що меланізм зустрічається приблизно у 11% леопардів у всьому світі, але більшість таких леопардів, яких також називають чорними пантерами, які живуть у Південно-Східній Азії.

Нагадаємо, кмітлий чоловік виграв довічний запас їжі за ув'язнення в туалеті.

Раніше Знай.ua повідомляв, коту не сподобався новенький асфальт в Миколаєві.

Також Знай.uа писав, студент спробував задобрити викладачку і прийшов на заняття в костюмі кота.