24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі в автомобілі. Для фотосесії дівчина одягла коротку і дуже відкриту бежеву сукню, що підкреслює струнку фігуру, але ледь утримує величезні силіконові груди. Альона сидить боком на задньому сидінні авто і тримає в руці червону троянду, поруч з нею лежить сумочка.

Шанувальники відзначили, що Альона перестаралася з фотошопом, її обличчя з яскравим макіяжем виглядає не природно, а рот взагалі не закривається. Волосся дівчини розпущене і спадає на спину, вона млосно дивиться в камеру. Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в районі ресторану "Веранда на Дніпрі" в Києві. У підписі до фото Омович рекламує оренду авто і сумочку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Happy Valentines Day. Вже пару тижнів користуюся сервісом оренди авто @rental_ua. Дуже рекомендую, якщо ваша машина в ремонті @rental_ua справжня знахідка. Сумочку замовляла у @bagbuystore", - написала модель. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла і називають дівчину Майклом Джексоном.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.