Все яскраве, блискуче, з шипами, кучеряве і глянсове зібралося в одному місці. У Нью-Йорку начебто тільки стартував, але вже підходить до свого кінця тиждень моди. Модельєри показали майбутні тенденції на весну-літо і зиму-осінь 2019 року. Основний акцент був зроблений на сумках і форах одягу. Варіації іноді доходять до абсурду. На моделях можна було побачити або величезні сумки-відра або ж навпаки до того мініатюрні сумочки, що максимум, що туди поміститься губна помада, і то в мініатюрі.

До того ж модні будинки прибрали з тенденцій довгостроковий тотал black look ( повністю чорний образ ) і замінили його на бежевий.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

У свою чергу екстравагантна Надя Дорофєєва яка задає стиль всьому СНД відвідала цю найбільш авторитетну міжсезонну подію fashion-індустрії .

На східному узбережжі США зібралися всі представники професійної модної спільноти: журналісти, знаменитості, блогери та інші. Серед візитерів була і солістка української групи "Время и Стекло". Під час модного тижня Надя, в основному, позувала в одязі від українських дизайнерів.

На Наді берет Ruslan Baginskiy; сорочка [shirt stories]; жакет Jean Gritsfeldt; пояс Katimo Clothes; взуття Ali Saulidi

На Наді джинси Ksenia Schnaider; тренч Sandro; сережки Accentuate Jewelry; пов'язка Gucci; худі і сумка Litkovskaya; взуття Maison Margiela

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про те як Надя Дорофєєва вітала на День закоханих своїх підписниць Instagram і YouTube каналів. Дантес у свою чергу залишився без подарунка.

Також "Знай.ua" повідомляв про те на кого ж проміняла Настя Каменських Олексія Потапенка. Загадковий чоловік все частіше з'являється на знімках поруч зі співачкою.

Раніше "Знай.ua" інформував про нову фотосесію сім'ї Монатиків. Зразковий батько і сім'янин розчулив своїх фанатів сімейними фотографіями.