Гороскоп на 20 лютого Овен

Сьогодні ви не будете надто довго думати, про що говорити і як не виглядати нерозумно. Ви зможете впоратися з будь-якими темами і людьми, може навіть помиритеся з кимось.

Гороскоп на 20 лютого Телець

Сьогодні ви можете використовувати оточуючих як завгодно і навіть не соромитися. Справа в тому, що вони навпаки будуть намагатися догодити вам. Ваша справа – вибрати тільки саму корисну людину.

Гороскоп на 20 лютого Близнюки

Змініть хоч що-небудь, хоча б трошки. А потім відступіть і подивіться, що вийшло з ваших зусиль. Може вам навіть сподобається.

Гороскоп на 20 лютого Рак

Сьогодні у вас з'явиться привід, щоб відсвяткувати. Такі можливості втрачати не можна, веселіться.

Гороскоп на 20 лютого Лев

Сьогодні ви будете немов велетень, серед гномів, людські турботи здадуться вам дрібними, а думки – негідними. Тільки не кажіть їм про своє ставлення.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Гороскоп на 20 лютого Діва

Сьогодні ви зможете розповісти всі свої секрети людині, яку вперше бачите. Не сподівайтеся, що більше не почуєте про неї і про те, як ваші секрети стали відомі всім. Думайте, що говорите.

Гороскоп на 20 лютого Терези

Не дозволяйте собі сидіти на самоті через упертість і нерозуміння. Повірте, в деяких моментах більш мудро – поступитися.

Гороскоп на 20 лютого Скорпіон

Сьогодні вам не варто ні в чому відхилятися від звичної, перевіреної часом схеми дій. Ніщо нове нині успіху мати не буде.

Гороскоп на 20 лютого Стрілець

Можливо ви відчуєте, що загубилися. Проведіть вечір в компанії хороших друзів, які нагадають вам, який насправді ваш шлях.

Гороскоп на 20 лютого Козеріг

Сьогодні ви не будете задоволені всім, що відбувається. Однак, як би сильно вам не неподобалося все це, краще мовчіть.

Гороскоп на 20 лютого Водолій

Сьогодні Водолії дуже практичні, але найбільше задоволення вам принесуть домашні справи.

Гороскоп на 20 лютого Риби

Сьогодні вам буде потрібна вся твердість, на яку ви здатні. В оточуючому вас хаосі ви - єдина людина, яка може навести відносний порядок, і розслаблятися зараз не час.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадаємо, до Верховної Ради України подали законопроект, який передбачає поповнення вихідних днів. Не поспішайте радіти, насправді мало що змінилося.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень з 18 по 24 лютого 2019 року на картах ТАРО