Еротичний гороскоп на 20 лютого Овен

Якщо відчуєте, що вас жаліють і гладять по голівці, значить намагаються в ліжко заманити. Не вірте в їх безкорисливу доброту, але якщо дуже хочеться, можна піддатися.

Еротичний гороскоп на 20 лютого Телець

Сьогодні вашому партнерові потрібнп підтримка, турбота і розуміння. Візьміть на себе всі завдання, в тому числі і головну роль у сексі.

Еротичний гороскоп на 20 лютого Близнюки

Ви навряд чи отримаєте досить пристрасті та кохання. Але висновки не робіть, швидше за все ваш партнер занадто втомився. Не турбуйтеся, завтра вам усе повернуть з відсотками.

Еротичний гороскоп на 20 лютого Рак

Сьогодні Ракам потрібно вирішити, чого саме вони хочуть, вбити відразу двох зайців не вийде. Вибирайте того, який більш апетитний.

Еротичний гороскоп на 20 лютого Лев

Сьогодні ви згадаєте, що одного бажання і пристрасті не завжди вистачає. Часто потрібна ще і фізична підготовленість. Подивіться на себе і партнера в дзеркало, дійсно готові?

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Еротичний гороскоп на 20 лютого Діва

Сьогодні вам нелегко буде досягати чогось неймовірного в сексі, а партнер навіть і не зрозуміє, яких зусиль вам це коштувало. Можете похвалитися, зірки не проти.

Еротичний гороскоп на 20 лютого Терези

У вас сьогодні покращиться логіка, інтуїція та спостережливість. Ви відразу зможете дізнатися, чи говорять вам правду і чи люблять вас. Всіх здібностей вистачить на правильні питання.

Еротичний гороскоп на 20 лютого Скорпіон

В цей день вам доведеться самостійно навчатися тій науці любові, яку ваш партнер у свій час осягав довго шляхом неймовірних моральних і фізичних зусиль. Перевершите вчителя?

Еротичний гороскоп на 20 лютого Стрілець

Сьогодні вам дуже допоможуть винахідливість і кмітливість, тому що в цей день всі обставини будуть проти вашої зустрічі і вдалого отримання задоволень.

Еротичний гороскоп на 20 лютого Козеріг

Якщо у вас є якісь погані новини, то їх краще повідомляти після доброї порції смачної їжі і після бурхливих любовних ігор. Інакше інформацію приймуть некоректно.

Еротичний гороскоп на 20 лютого Водолій

Коли будете говорити про погані якості партнера, подумайте – ви самі гідні його? Як часто ви замислювалися про зраду? Як часто бажали йому зла зопалу?

Еротичний гороскоп на 20 лютого Риби

Не квапте ваші інтимні відносини. Хай ідуть собі своєю чергою. Повільно і обережно вони, може , коли-небудь куди-небудь прийдуть, а якщо ви почнете їх підганяти, вони з шкідливості встануть на місці, а то і побіжать назад, що є сили.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадаємо, до Верховної Ради України подали законопроект, який передбачає поповнення вихідних днів. Не поспішайте радіти, насправді мало що змінилося.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень з 18 по 24 лютого 2019 року на картах ТАРО