55-річна Джоан з Манчестера (Великобританія) написала на спеціалізований сайт, щоб знайти кравця, який зшиє сумку з її шкіри. Жінка платить три тисячі фунтів за "жіночу сумку середнього розміру з коротким ремінцем" зі вставкою з її шкіри.

Дама навіть сама розробила дизайн майбутньої сумочки. Оскільки її шкіри на весь виріб не вистачить, вона пропонує зробити шкіряну вставку посередині. І тепер шукає виробника, який візьметься за замовлення.

Жінка пояснила появу такого страшного бажання. Про це повідомляє Metro.

Не так давно британка дізналася, що має дуже важке захворювання судин-облітеруючого ендартеріїту. Через що жінці доведеться ампутувати ліву ногу. Британці не комфортно думати про те, що її ногу утилізують. Вона не змогла змиритися з думкою, що після цього кінцівку "залишать десь гнити". Тому вона хоче самостійно розпорядитися долею своєї кінцівки.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Тому Джоан збирається зробити з власної ампутованої ноги дамську сумочку.

Адміністрація сайту поспілкувалася з Джоан і прийшла до висновку, що її аргументи логічні та мають глибоко особистий характер. Кравців закликали серйозно поставитися до прохання британки.

"Деяким здасться моя ідея божевільною і занадто мерзенною, а багато хто подумає, що я зійшла з розуму, але це моя кінцівка, я хочу її зберегти і не хочу думати, що мою ногу десь залишать", - доповнила Джоан коментар до оголошення.

Джоан також нагадує, що її бажання не таке вже безглузде, оскільки деякі зберігають пуповину після народження немовлят або ж тримають на виду прах своїх кремованих родичів.

До речі, ідея до британки прийшла після того, як вона дізналася з новин про жінку, яка замовила собі сукню з волосся покійної матері.

Нагадаємо, 61-річна наречена планує пошити весільну сукню з волосся померлої матері.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчина впродовж довгого часу була веганом. Після укусу павука вона зрозуміла, що не виживе без м'яса. З її тілом сталося щось неймовірне.

Також "Знай.uа" писав, у день, коли прийнято запрошувати один одного на побачення і зізнаватися в коханні, мешканка Техасу Чесіді Гуолтні помітила самотнього чоловіка, який сидів за столиком, витираючи сльози. Навпроти вбитого горем чоловіка стоять урна з прахом його дружини, другий келих з вином і лежать столові прибори.