18-річна дівчина з міста Олдхем (Британія) на ім'я Ебоні Стівенсон навіть не підозрювала, що носить дитину. Одного разу вона відчула сильний головний біль та й загальне самопочуття було дивним, тому вона лягла спати. Про це повідомляє ВВС.

Батьки, які намагалися розбудити дочку, з жахом усвідомили, що з нею щось не так, дівчина не приходила до тями. Після того, як у неї трапилася серія спазмів, її терміново доставили в лікарню, де лікарі провели обстеження і дізналися, що дівчина вагітна.

Оскільки Ебоні перебувала в комі лікарям довелося провести кесарів ростин. Лише чотири дні потому вона прийшла до тями і дізналася, що стала мамою.

Коли дівчина розкрила очі їй повідомили, що вона мама чудової дівчинки. Ебоні зніяковіла, вона подумала, що це якась помилка.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Побачити свою дитину було чимось настільки нереальним ... В той момент я відчувала себе так, ніби залишила своє тіло", - згадує дівчина.

Мама новонародженої дівчинки каже, що спочатку не повірила в те, що це дійсно її дитина:

"Я попросила лікарів забрати її - я була настільки розгублена, що думала, це якась помилка. Але моя мама мені все пояснила - вже тоді я попросила повернути мені мого малюка".

Дитину назвали Елоді.

Лікарі припускають, що на момент кесаревого розтину термін вагітності становив близько 9 місяців. Вага малюка - 3,4 кілограма.

Як виявилося її нарожденна дитина була схована в одній з маток. У Стівенсон діагностували рідкісну аномалію розвитку цього органу, коли він роздвоюється.

Цей порок розвитку зустрічається відносно рідко, сумарна частота становить 0,5-1% від усієї популяції жінок.

Поки в одній з маток розвивався плід, менструальний цикл в інший не припинявся. Матка з плодом була розташована ближче до спини. Стівенсон не помічала, що вагітна.

Як зазначають медики, причиною судом, які у неї виникли, є прееклампсія. Ускладнення, яке зазвичай трапляється після 20 тижня вагітності і характеризується серйозним порушенням артеріального тиску.

Спазми примусили плід рухатися і зробили дитину "видимою".

Нагадаємо, дівчина дізналася про свою вагітність за місяць до пологів. Її живіт виріс буквально за день.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчина так захопилася схудненням після народження дитини, що не помітила, як скинула 2/3 власної ваги. Це могло її вбити, але на щастя, вона вчасно одумалася.

Також "Знай.uа" писав, молода мама записала прощальне відео для дитини. Дуже зворушлива історія однієї сім'ї.