Вчені американського космічного агентства NASA вважають, що незабаром зможуть показати людству справжніх інопланетян.

Дослідники повідомили, що прибульці насправді можуть знаходитися набагато ближче, ніж вважалося раніше. Вчені виявили водне середовище на Титані, супутнику Сатурна. На думку експертів, саме тут і можуть існувати інопланетні форми життя. Вони планують ретельно вивчити цю водну середу. Цілком імовірно, що в ній можуть жити прибульці, навіть перебуваючи на клітинному рівні.

Титан – найбільший супутник шостої планети від Сонця і другий за величиною супутник у Сонячній системі (після Ганімеда, супутники Юпітера). Його діаметр сягає 5152 кілометра – це на 50 відсотків більше діаметра Місяця. Цікавим фактом є те, що при таких розмірах маса Титану на 80 відсотків більше маси Землі.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Він є єдиним тілом в Сонячній системі, крім Блакитної планети, на якому виявили стабільне існування рідини на поверхні. Титан – єдиний супутник планети, що володіє щільною атмосферою, із-за чого дуже складно розглянути його поверхню.

За одним із припущень, на Титані життя могло зародитися за допомогою метану. Цей найпростіший за складом граничний вуглеводень, газ без кольору і запаху допоміг дослідникам зрозуміти, що на супутнику Сатурна можуть мешкати гуманоїди. Аманда Хендрікс, автор дослідження, вважає, що в океанах та інших водоймах Титану можна виявити величезну кількість вражаючих знахідок. Вчені планують зосередитися на їх пошуку.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: позаземне життя можливе, NASA навіть розповіло де, ми недооцінювали природу

Як повідомлялося, в мережу злили невідомі кадри з першого польоту на Місяць

Читайте також: вчені придумали, як знайти прибульців. У NASA підкреслюють, що пошук позаземного життя стає однією з головних місій