В соцмережах активно висміюють ватажка кримських і донецьких терористів Володимира Путіна. Так, в інтернет виклали фото, на якому російського президента зображено поруч з відомим російським співаком Філіпом Кіркоровим.

Так, російському президенту за допомогою програми для корекції фото додали трохи зросту. Про це стало відомо завдяки повідомленням на сторінці користувача Facebook під ім'ям Максим Мирович.

Відомо, що блогер підписав знімок фразою "Нелегка робота фото редакторів російських ЗМІ", а користувачі пустилися у всі тяжкі і почали обговорювати, як оригінально виглядає лідер Російської Федерації з великим ростом і довгими руками. На знімку видно, що Путіна прирівняли до росту одного з найвищих співаків російської естради – Філіпа Кіркорова. Саме це стало причиною для їдких насмішок користувачів.

"Це ж Слендермен", "навпаки, треба було Філю підрізати", "Длинопут", "Руки як у Гібона", "згадався фільм жахів "Фантазм", "Кріпота. У Пині лапки до колін", "схожий На Дракулу", "є така робота – тягнути Пиню", "Путін-лімузин", — коментують фото користувачі.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Варто нагадати, що копією американської ракети Boeing X-51 виявилася нахвалена ватажком кримських і донецьких головорізів Путіним гіперзвукова ракета "Циркон". Кремлівська орда продовжує вихвалятися і погрожувати звичайною підробкою. Про це стало відомо завдяки повідомленням в мережі уважних користувачів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в анексованому Криму російські окупанти почали масово штрафувати водіїв авто "швидкої допомоги" через перевищення швидкості під час поїздки за викликом хворого. Про це розповів директор "Кримського республіканського центру медицини катастроф та швидкої медичної допомоги" Сергій Олефіренко, передають ЗМІ. У повідомленні говориться, що за цей рік медики вже отримали більше штрафів, ніж за весь 2018-й.

Нагадаємо, путінський головоріз видав гнилий секрет командира: він нічого не коштує.

Як повідомляв Знай.uа Україна випробувала нові БТР-4 для армії: ще один козир проти Путіна.

Знай.uа писав, скандальна чиновниця піде під суд: озолотилася на бліндажах у воєнний час.