Вчені повідомили, що до Землі наближаються два нових небесних тіла, які є потенційно небезпечними.

Планети долають Чумацький Шлях по траєкторії, яка раніше не була відома. Вони не пов'язані гравітацією ні з однією з відомих нині зірок.

Судячи з усього, ці таємничі планети, які прямують до нашої планети на величезній швидкості, затьмарять гучну Нібіру. Вона поставила на вуха абсолютно всіх. Експерти з усього світу почали бити через неї тривогу. Вони переконані, що ця вбивча планета знищить абсолютно все на Землі і навіть саму Землю.

Невідомі небесні тіла мають особливість – вони не випромінюють світло, тому їх просто неможливо виявити за допомогою звичних апаратів. Їх можна порівняти із Зіркою смерті всесвіту "Зоряних воєн".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дослідники зафіксували одну з планет абсолютно випадково. Це сталося, коли вона розташувалася між далекою зіркою, що випромінює світло з центру Чумацького Шляху, і спостерігачем Землі, який функціонував в той час. Але цього недостатньо. Для вивчення космічних тіл необхідно, щоб їх гравітація спрацювала як величезна лінза.

Вченим вдалося встановити розміри планети. Одна з них така ж за розміром, як Юпітер, а друга – ідентична габаритами Землі.

Експерти відзначили, що цей космічний дует може представляти реальну і досить велику загрозу для нашої планети. Приблизно таку ж, яка виходила від Нібіру. Про Планеті Х поки що можна забути, адже її існування наукою не доведено. А ці небесні тіла цілком реальні.

Раніше портал "Знай.uа" писав: к Землі мчить кілометровий астероїд. Він має величезну масу, у людства немає шансів. Зіткнення може відбутися вже 28 грудня 2019 року

Як повідомлялося, інопланетяни виявилися набагато ближче до Землі, ніж припускали. Прибульці можуть мешкати на супутнику Сатурна

Читайте також: користувачі Twitter зможуть обрати назви для супутників Юпітера. Кількість лун планети збільшилося до 79