У людства з'явився відмінний шанс, який допоможе уникнути кінця світу. Все завдяки астероїда під назвою Рюгу, який може прийняти удар смертоносної Нібіру на себе.

Вся мережа б'є на сполох через наближення Планети Х, яка є надзвичайно небезпечною.

Нещодавно вчені з Японії повідомили, що запущений ними зонд виявив на поверхні астероїда незвичайні плями. Небесне тіло розташоване на відстані 3.2 мільярда кілометрів від Землі.

Зонд оснащений іонними двигунами. Його відправили для вивчення астероїда класу, до якого належить 1999 JU3 (Рюгу).

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Дослідники прийшли до висновку, що Hayabusa2 виявив сліди, які залишилися в результаті зіткнення Рюгу з іншими об'єктами в космічному просторі.

На думку експертів, це велике космічне тіло могло притягти до себе комети, які здатні нашкодити нашій планеті. Варто зазначити, що частина слідів на поверхні астероїда були залишені недавно, судячи з усього.

Конспірологи припускають, що Рюгу врятував Землю. Він прийняв на себе удар комет, які повинні були завдати шкоди земній кулі 14 і 23 лютого 2019 року.

Деякі прихильники теорії змови вважають, що цей астероїд є кораблем-розвідником, який належить інопланетянам. Вони виявили на поверхні небесного тіла дещо, що нагадує обличчя.

Можливо, астероїд Рюгу дійсно врятував Землю від чогось жахливого, що могло знищити людство. Не виключено, що він прийде на допомогу планеті і в майбутньому.

Раніше портал "Знай.uа" писав: до Землі мчить кілометровий астероїд. Він має величезну масу, у людства немає шансів. Зіткнення може відбутися вже 28 грудня 2019 року

Як повідомлялося, інопланетяни виявилися набагато ближче до Землі, ніж припускали. Прибульці можуть мешкати на супутнику Сатурна

Читайте також: користувачі Twitter зможуть обрати назви для супутників Юпітера. Кількість лун планети збільшилося до 79