Покинута психлікарня - класична локація для хоррора про привидів, а також злачне місце для мисливців за привидами. Однак, остання вилазка відважних шукачів паранормального ледь не стала фатальною.

Невидима сила розбила вінілову платівку в колишній психіатричній лікарні, і змусила групу бігти що є сили. Ці хлопці явно когось сильно розлютили.

Жахливий інцидент стався в той час, коли члени організації "Детройтські паранормальні експедиції" проводили дослідження занедбаного приміщення психіатричної лікарні Елоїз в місті Уестленд, штат Мічиган, США.

Часті повідомлення про діяльність примар залучили до цього місця експертів, які вже кілька місяців не залишають лікарню.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Минулого тижня група представила на своєму каналі в YouTube особливо страшні кадри.

Відео починається з того моменту, коли психіатр Бренді Марі розповідає одному з членів групи, що вона відчула присутність духу під час спіритичного сеансу, який відбувся кілька хвилин тому.

Потім пара обговорює, в якому напрямку слід рухатися далі, коли раптом лунає громоподібний удар, і дослідники зі зрозумілих причин голосно кричать від страху.

Вони були так вражені, що Марі оголосила імовірно всім духам в будівлі, що "ми йдемо". Пройшовши кілька кроків до виходу, вони були шоковані, побачивши на підлозі розбиту вінілову платівку.

За словами мисливців за примарами, платівка лежала зверху шафи і була скинута на підлогу з такою силою, що розбилася на дрібні частини. Самі експерти стверджують, що вони не змогли повторити чи пояснити цю дивну подію.

"Елоїз" - це реальна психіатрична лікарня в штаті Мічиган, яка була відкрита в 19 столітті.

Елоїз була великим комплексом лікарні, розташованим в Містечку Nankin в західному окрузі Уейн, штат Мічіган. Назва походить від поштового відділення на підставах, які відкрилися 20 липня 1894 і були названі Елоїз на честь начальника поштового відділення дочки Детройта, Елоїз Дікерсон Девок.

Стара будівля має таку довгу історію паранормальних явищ і пов'язаних з ним подій, що надихнула режисерів на створення фільму жахів у 2017 році.

Нагадаємо, у канадському місті Dorion, провінція Онтаріо, сталася страшна історія, якою поділилася дівчина на паранормальному сайті Unexplained Mysteries під ніком "SpiritS".

Як повідомляв портал "Знай.uа", в будинку користувача сайту Reddit з ніком "adamgriffith01" відбулося аномальне явище, яке той не в силах пояснити. Камера спостереження в його квартирі зняла невідоме джерело світла.

Також "Знай.uа" писав, в одній з соцмереж з'явилася дивовижна фотографія, знята біля старої церкви у Росії, в Ярославській області, на якій, на думку користувачів, автор сфотографував привид дівчини.