Одні люди люблять собак, інші кішок, а хтось віддає перевагу більш екзотичним тваринам, наприклад равликам або павукам. Але бувають випадки, коли дикі і небезпечні тварини вибирають собі в компаньйони людину. Така дружба руйнує рамки звичного розуміння речей і відкриває завісу нашої глибинного зв'язку з природою.

У багатьох жителів Австралії є екзотичні тварини, але навіть їх дивує вихованець місцевого інструктора з дайвінгу. Герой нашої історії завів собі дуже незвичайного друга.

Рік Андерсон протягом 27 років займається дайвінгом. З його слів хобі плавно стало роботою і він не може прожити жодного дня без занурення. Для того, щоб хобі приносило не тільки радість, але і прибуток, Рік відкрив свою школу дайвінгу.

Неймовірна річ сталася з ним 8 років тому, під час чергового занурення, дайвер натрапив на дитинча акули, яке не перевищувало в довжину і 16 см. Чоловік вирішив трохи пограти з акуленятком і не поспішаючи до нього підплив. На подив Ріка, маленький хижак сприйняв його привітно і трохи пограв з людиною.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Ви тільки подивіться на цього малюка, хіба він не може не викликати розчулення?

Так дайвер занурюючись кожен день, став зустрічатися зі своїм новим другом. Акулятко дуже прив'язалося до Ріка. Хоча клички у хижака не було, чоловік міг легко визначити свого вихованця за характерним забарвленням.

Ви не повірите, але ця акулка підпливла до нього щоб обніматися. Виявляється навіть такий кровожерливий хижак вміє любити.

Всі учні Ріка та інші дайвери спочатку були шоковані, але незабаром до такої дружби стали ставиться спокійно.

Дайвер категорично утримується від годування свого друга та інших акул, адже це може бути небезпечно. Своїм прикладом, дружби з бичачою акулою, Рік намагається розвіяти стереотип про кровожерних убивць.

Чоловік упевнений, що акули, як собаки, і вони легко можуть звикнути до свого господаря.

Every day is a good day for shark cuddles. #sharklove #naturalhigh #nature #ocean #diveinstructor #divelife #sharks #portjacksonshark #diver #lifestyle #ecofriendly #adventure #exploration #portmacquarie #australia #diverneedsamermaid #sharkslikecuddlestoo #aqualung #divebuddy #yhaoz #learntodive #educationalinteraction #livelife

Geplaatst door Ricks Dive School op Dinsdag 19 februari 2019

"Ці акули абсолютно не агресивні, якщо тільки ви не схопите їх за хвіст. У такому разі, як і будь-які інші тварини, вони спробують втекти", — розповів Андерсон.

Ця історія доводить, взаємозв'язок людини з хижаком можлива, і в більшості випадків, засобом комунікації стає звичайна доброзичливість.

Нагадаємо, хлопець врятував лева з рук заводчиків, коли той був ще зовсім дитиною. Левеня тримали в клітці, у нього були кліщі та воші, але в заповіднику його виходили. Тепер швейцарець і лев, який виріс до 80 кілограмів не розлучні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінка захопилася зміями у 90-ті, і з того часу її кращими друзями були близько 500 отруйних і не дуже повзучих гадів. Любов бабусі до змій так сильна, що вона називає їх частиною своєї сім'ї, побудувала їм власний будинок і витрачає на них практично всю пенсію.

Також "Знай.uа" писав, про неймовірні приклади, коли людина уживається під одним дахом з диким звіром.