Співробітники департаменту природних ресурсів штату Джорджія опублікували в мережі знімки гигатской алігатора.

Як повідомляє Daily Mail, вага алігатора становить 317 кілограм, а довжина — 4 метри. Велетенські розміри рептилії потрясли користувачів социальцых мереж. Деякі навіть засумнівалися в реальності зображення.

Декілька "експертів" висловили припущення, що алігатор здається більшим, ніж він є насправді із-за фокуса, місце розташування чоловіка і його пози.

Біолог Брентон Хауз і спійманий гігантський алігатор

"Очевидно, багато людей думають, що це підробка, але я можу вас запевнити, що це не так. Я єдина людина на фотографії, і ви, напевно, розумієте, що я не надто близько підійшов до неї", — розповів біолог Брентом Хаузі, який присутній на знімку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Короля алігаторів врятували фахівці з охорони природи з іригаційної канави недалеко від озера Блэкшир, а зображення тварини і позирующего позаду біолога Брентона Хаузі було опубліковано на Facebook.

За словами фахівців, дістати рептилію з канави виявилося непростим завданням. Розміри тварини зажадали задіяти спеціальну вантажну техніку.

Через деякий час і кілька спроб фахівці з охорони природи все ж дістали алігатора. Тварину оглянули і виявили кілька кульових поранень, які загрожували алігаторові болісною смертю. Експерти прийняли рішення усипити тварину.

Як вважають фахівці, тварина виросла до таких розмірів, тому що найімовірніше довгий час ховалася в болотах і лісових хащах, тому що зустрічі з мисливцями, як правило, не обіцяють нічого хорошого.

Американський алігатор в неволі

Нагадаємо, дикі зграї кабанов продовжують громити смітника сіл і міст поблизу лісу Дін в графстві Глостершир.

Як повідомляв портал "Знай.uа", опіумна промисловість Індії переживає не найкращі дні з-за навали папуг, уподобали макові плантації.

Також "Знай.uа" писав, що нашестя зомбі-клітин" зафіксовано серед американських оленів і лосів.