Дівчина на ім'я Леслі Девід – молодий фотограф з провінції Онтаріо, Канада. Девід створює незвичайні знімки, вона дуже любить шукати занедбані місця у своїй країні, де і виходять особливі кадри.

Свої роботи Леслі виставляє на своїй сторінці в Instagram, у неї вже багато передплатників. Якось дівчина відправилася за черговою порцією знімків. Вона знайшла покинутий будинок, в якому давно ніхто не жив. У всякому разі вона так думала… те, що вона там побачила, назавжди змінило її життя.

Коли дівчина зайшла всередину, вона з подивом побачила, що будинок зовсім не покинутий, там живе літній чоловік! Його звали Лоуренс і він там жив вже дуже давно.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

"Дорога заросла, дах прогинається, і інтер'єр змусить будь-кого повірити, що ця земля була безлюдна. Я знайшла його у вітальні".

Леслі виклала історію Лоуренса на своїй сторінці.

Старий був сліпий на одне око, так і другий вже переставав бачити. Незважаючи на свій непоказний вигляд, душа у Лоуренса була відкрита. Вони проговорили кілька годин і дівчина обіцяла прийти ще.

"Йому важко пересуватися, тому він проводить там більшу частину свого часу. В самоті. У нього відсутнє праве око і катаракта вражає ліве".

Леслі стала часто відвідувати свого нового друга, приносити їжу, різні смаколики. Старий виявився дуже самотнім, він відмовився від всього, що пропонувало йому життя. А зустріч з Лоуренсом повністю перевернула її життя.

"Впродовж 3 годин ми їли, пили, сміялися. Мені пощастило почути про його життя. Його боротьба і його перемоги. Це дійсно була одна з найкращих подій у моєму житті, і я не можу дочекатися, щоб поділитися ще однією їжею з такою ніжною душею".

Дівчина вирішила, що їй обов'язково потрібно допомогти цій людині. Вона розуміла, що йому не так багато залишилося прожити в цьому світі, тому Леслі хотіла прикрасити його самотність і хоч якось полегшити йому життя.

Будинок, який вкрав моє серце - це екстер'єр мого нового будинку друзів.

Лоуренс покликала своїх друзів і рідних на допомогу. Разом вони швидко привели будинок до ладу і постаралися зробити його затишнішим. Лоуренс був дуже зворушений такою турботою, він навіть попросив дівчину бути на його похороні.

Леслі пообіцяла, що не кине його до кінця днів. Вони обидва розуміли, що їхня зустріч була особливою.

Леслі і Лоуренс продовжують зустрічатися досі, вони просто розмовляють, а четвергами грають у “Бінго”.

Після тривалого перебування в двох різних лікарнях після свого останнього інсульту Лоуренс тепер живе в місцевому будинку престарілих і відчуває себе набагато краще.

Він в безпеці і в теплі, і, здається, досить щасливий бути поруч з новими людьми. Проте чоловік сумує за будинком.

Photographer Leslie Muir explores abandoned houses around Ontario. However, one not-so-abandoned home has made all the difference in the way she sees things.

Geplaatst door Great Big Story op Vrijdag 23 september 2016

Нагадаємо, у Києві безпритульний змайстрував собі будинок на дереві на березі озера Йорданське і вже живе там більше двох років. Замість сходів до хатини в нього стовбур, який прогризли бобри.

Як повідомляв портал "Знай.uа", розпачливою історією старенького з Таїланду на своїй сторінці у фейсбуці поділився службовець Королівських військово-повітряних сил країни Порамет Місомфоп.

Також "Знай.uа" писав, лучанка Лідія Возняк самостійно доглядає за бездомними тваринами. Зараз їх більше 20. Всю свою пенсію жінка витрачає на тварин, і дуже просить облаштувати притулок.